Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
70902
Players nickname
Ive Blackk
Suspect ID
70902
Date of violation
Dec 1, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=PQi3HkrxIhI&list=RDPQi3HkrxIhI&start_radio=1

Ive Obama

Player
Player
Postovani Aldine, Mujo i Abraham.
Kada sam usao na grand na svoj main acc (61675) sam bio uhapsen, a htio sam da budem policajacpa su mi rekli da ne mogu biti jer imam dosije kad su me uhapsili iako mogu biti tako da promjenim ime i prezime u vladi pa ce mi biti cist dosije. Ja bez znajuci da postoje pravila grada sam izasao iz igrice i napravio svoj prvi twink acc (61699) i tu sam puno ljudi upoznao. Na svom prvom twinku (61699) sam upozano jako puno ljudi i jako puno dobrih ljudi. Onda sam se odlucio prijaviti za admina i tu sam dobio ban za GP 1.1 gdje sam bez znanja pravila o nalogima sam napravio svoj drugi twink (70902). Sada pokusavam vratiti main acc to jest sjetit se koji mi je bio mail od main acc(61675). Prihvaćam mooney wipe i da mi banujete oba dva twinka, a sto se tice main-a mislim da znam koja je sifra ali se ne sjecam mail-a, ako moze da mi povratite informacije o main acc. Dat cu vam sve informacije koje budu potrebne.

Lijep pozdrav i ugodan ostatak dana.

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvačeno !

ID 61675 će dobit kaznu za G.P 1.4
ID 70902 će dobiti kaznu za G.P 1.4
ID 70925 će dobiti kaznu za G.P 1.4

Status
Not open for further replies.
Top Bottom