Sve u klipu, taman je izasao cim sam poceo snimat Nece vise raditi to.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dragi admin Ell Pablo, poceo sam snimat isti sekund kad je izasao, nema pocetka situacije jer je bio vezan u policiskom autu, nema sta pricat, pitaj te kolege iz policije. Gospodin je bio rekao da je policajac a imao je balaclavu kod sebe koju je prodavao i onda sam ga vodio do policije i on je napravio LTA, ako ne mozete zakljuciti posaljite veceg admina u to vrijeme da vidi!Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
- Dostavite POV na kome se vidi pocetak situacije.
Imate 8h da dostavite novi POV
pitajte kolege najjaci si ti hahahahahaDragi admin Ell Pablo, poceo sam snimat isti sekund kad je izasao, nema pocetka situacije jer je bio vezan u policiskom autu, nema sta pricat, pitaj te kolege iz policije. Gospodin je bio rekao da je policajac a imao je balaclavu kod sebe koju je prodavao i onda sam ga vodio do policije i on je napravio LTA, ako ne mozete zakljuciti posaljite veceg admina u to vrijeme da vidi!
jbg moras imati povDragi admin Ell Pablo, poceo sam snimat isti sekund kad je izasao, nema pocetka situacije jer je bio vezan u policiskom autu, nema sta pricat, pitaj te kolege iz policije. Gospodin je bio rekao da je policajac a imao je balaclavu kod sebe koju je prodavao i onda sam ga vodio do policije i on je napravio LTA, ako ne mozete zakljuciti posaljite veceg admina u to vrijeme da vidi!