Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12122
Players nickname
Patrik_Melone
Suspect ID
11795
Date of violation
Jun 8, 2022
Time of violation
17:01
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3cVDWoc2PZA

Ell Pablo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
  • Dostavite POV na kome se vidi pocetak situacije.
Imate 8h da dostavite novi POV

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
  • Dostavite POV na kome se vidi pocetak situacije.
Imate 8h da dostavite novi POV
Dragi admin Ell Pablo, poceo sam snimat isti sekund kad je izasao, nema pocetka situacije jer je bio vezan u policiskom autu, nema sta pricat, pitaj te kolege iz policije. Gospodin je bio rekao da je policajac a imao je balaclavu kod sebe koju je prodavao i onda sam ga vodio do policije i on je napravio LTA, ako ne mozete zakljuciti posaljite veceg admina u to vrijeme da vidi!

Mikri Polo

Player
Player
Dragi admin Ell Pablo, poceo sam snimat isti sekund kad je izasao, nema pocetka situacije jer je bio vezan u policiskom autu, nema sta pricat, pitaj te kolege iz policije. Gospodin je bio rekao da je policajac a imao je balaclavu kod sebe koju je prodavao i onda sam ga vodio do policije i on je napravio LTA, ako ne mozete zakljuciti posaljite veceg admina u to vrijeme da vidi!
pitajte kolege najjaci si ti hahahahaha

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
jbg moras imati pov

Nikčee

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Niste poslali POV od pocetka situacije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom