Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Lider za National Guard | Ben Doved

Ben Doved

🆖 on TOP!!!
Player
Informacije:

Vase ime IRL: Darko
Vase godine: 27
Vremenska zona: GMT+1
Prosek online po danu: 4-5h radnim danima i 8+ vikend
Vas Discord: bendoved
Vase ingame ime: Ben Doved
Vas ID: 45355

Dodatne informacije:

1. Lider za: National Guard

2. Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije

• Zelim ponovo postati Lider Vojske jer sam vec imao priliku da vodim ovu organizaciju i dokazao sam se kao odgovoran, organizovan i posvecen vodja. Tokom mog prethodnog mandata, Vojska je bila aktivna, disciplinovana i postovana na serveru.
  • Zelim ponovo da budem Lider Nacionalne Garde jer mi je ova organizacija oduvek bila najdraza i predstavljala discipline, lojalnosti i timskog duha.
  • Dokazao sam se kao vodja koji zna kako da motivise i usmeri tim ka zajednickom cilju. Tokom mog prethodnog mandata, Vojska je bila poznata po redovnim obukama, broj ljudi na dogadjajima, patrolama, vojnim dogadjajima i odlicnom odnosu sa svim drzavnim organizacijama.
  • Kroz iskustvo koje sam stekao, naucio sam kako da unapredim strukturu komandovanja, kako da resavam konflikte unutar organizacije i kako da svakom clanu pruzim priliku da se napreduje kroz zaslugu, a ne poznanstvo.
  • Moj cilj je da NG ponovo postane simbol za reda, profesionalnosti i postovanja - organizacija koja stoji kao stub bezbednosti i ponosa Los Santosa.
  • Planiram da uvedem jos bolju koordinaciju izmedju komande i nizih cinova
  • Detaljnije RP obuke, kao i nove aktivnosti i bonuse koje ce motivisati sve clanove da budu aktivni i zaraditi pare usput.
  • Vojska treba da bude organizacija gde svako zna svoju ulogu, gde vlada red i osecaj zajednistva - i upravo takav NG zelim da ponovo izgradim.
  • Zelim nauciti nove ljude i ljude koje imaju manje iskustva kako da se snadju u odredjene situaciju kako i da budu sposobni preuzeti/odraditi bilo koju akciju kad bude bilo potrebno a nema HC-a!

3. Vas savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji

• Moja vizija za poboljsanje RP-a u Vojsci temelji se na tri stvari: aktivnost, disciplina i postovanje.
  • Pre svega, zelim da ostvarimo maksimalnu saradnju sa svim drzavnim organizacijama, jer samo kroz zajednicke RP akcije mozemo da podignemo kvalitet RolePlay-a na visi nivo.
  • Redovne vojne parade i javne demonstracije snage, kako bi gradjani Los Santosa videli nasu organizaciju kao pravi stub zastite i bezbednosti.
  • Specijalne RP akcije i treninge koje ce voditi razliciti clanovi HC-a (taktike za napad i odbrana baze, eskort konvoja, vezbe reakcije na upad, itd).
  • Sistem zadataka i nagrada: Nizi cinovi ce dobijati misije i zadatke od HC-a, a uspesno izvrsavanje donece im rank up, bonuse i priznanja.
  • Novi aktivni sistem nagradjivanja:

+10000$ za svaki proveden sat na kapiji
    +40000$ nedeljni bonus za prisustvo na 20 ili vise akcija tokom jedne sedmice (mora biti zabelezeno u patrol logu)
    +15000$ nedeljno ako imas uredno popunjen patrol log i dobro radis posao za koji si zaduzan
    +Posebne nagrade za isticanje u RP situacijama i brzu reakciju tokom akcija.

• Takodje, zelim da uvedem obavezne body kamere za sve vojnike na duznosti, sto bi dodatno pojacalo RP i smanjilo sumnje tokom konflikata.
  • Svaki clan High Command-a imace tacno definisanu odgovornost (npr. obuka, disciplina, logistika, operacije) i zamenu u slucaju odsustva, kako bi organizacija uvek funkcionisala bez prekida.
  • Odrzavacemo nedeljne sastanke gde ce svaki vojnik moci da iznese predlog, ideju ili problem. Verujem da dobra komunikacija i medjusobno postovanje stvaraju tim koji funkcionise kao jedna celina.
Na kraju, moj cilj je da NG postane organizacija u kojoj nema toksicnosti, gde vlada profesionalnost, ali i drugarski duh - mesto gde svaki clan zna da njegov trud vredi i da se ceni.

Kako bi izgledali prvi 7 dana u NG:

U prvih 7 dana mog mandata fokusirao bih se na stabilizaciju organizacije, razradjivanje cinova, proveru discipline i aktivacije specijalnih jedinica.
  • Dan 1: Sastanak sa svi clanovi i predstavljanje plana rada
  • Dan 2: Formiranje novih HC timova i podela zadataka
  • Dan 3: Definisanje taktike i raporedjivanje po bazi
  • Dan 4-5: Intenzivne obuke (taktike, vezbanje za odbrana baze)
  • Dan 6: Velika RP vojna parada
  • Dan 7: Evaluacija rada vojnika i dodela prvih unapredjenja

Disciplinske kazne:

• Opomena I: Za manja kršenja pravila
  • Opomena II: Za ponovljene postupke ili kao druga kazna
  • Smanjivanje ranka: Oduzimanje jednog čina
  • Suspendovanje: 24h ili 48h van dužnosti
  • Izbacivanje iz organizacije: Za teža kršenja pravila (korupcija, MG, namerno krsenje pravila RP-a)

🎖️SPECIJALNE JEDINICE🎖️

Rapid Response Unit (RRU)

Jedinica koja reaguje prva na svaki globalni ili lokalni poziv za pomoc.
Specijalizovana za brze intervencije, odbranu kapija i obezbedjivanje baze u slucaju napada.
Odlikuje ih visoka mobilnost i odlicna komunikacija sa svim drugim jedinicama.
Ucestvuje u spasavanju zarobljenih vojnika i hitnom preuzimanju kontrolnih tacaka.
Clanovi RRU-a moraju biti uvek spremni i u potpunoj pripravnosti, bez obzira na vreme i okolnosti.

Vojna Policija (VP)

Jedinica koja obezbedjuje red i disciplinu unutar baze i grada.
Zaduzena za kontrolu dozvola, oruzja i medicinskog osiguranja svih vojnika.
Patrolira gradom i autoputevima, reaguje na nepravilnosti i vanredne situacije.
Prati i obezbedjuje konvoje tokom ammo-run operacija.
Sankcionise vojnike van duznosti bez odobrenja lidera.

📋RANKOVI

====== VRHOVNA KOMANDA (101-108) ======
30. General
29. General-Pukovnik /2 clana
28. General-Major /6 clana

====== HC (201-214) ======
27. Brigadni-General /4-8 clana
26. Pukovnik /4-8 clana

====== HC (VP-301, RRU-401) ======
25. Potpukovnik (Chief of Staff za jedinice) /2 clana

====== KOMANDA ======
24. Major (Deputy Chief of Staff za jedinice) /4 clana
23. Kapetan (vodi vojnike) /2 clana
22. Vojni instruktor (drzi vojnu obuku)
21. Porucnik I (drugi glavni za vojnike)
20. Porucnik II
19. Glavni Narednik

====== OSTALI RANKOVI ======

18. RRU I
17. VP I
16. Narednik-Pukovnik
15. Narednik-Major
14. RRU II
13. VP II
12. Glavni Narednik
11. Narednik I Klase
10. Narednik II Klase
9. Narednik
8. Zastavnik
7. Specijalac
6. Vojnik I Klase
5. Vojnik II Klase
4. Vojnik
3. Vojni rok
2. Vojnik na obuci
1. Suspendovan

📋KODOVI

1. 10-1 - Sve jedinice se poredjaju ispred barake.
2. 10-2 - Negativno.
3. 10-3 - Tisina na radio/prestani pricati o zadnjem prijenosu.
4. 10-4 - Na prijemu/Pozitivno.
5. 10-5 - Ponovite poslednji prenos.
6. 10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
7. 10-7 - Pauza/Odlazak sa duznosti.
8. 10-8 - Prijava na duznosti/Povratak sa pauze.
9. 10-10 - Pucnjava u toku.
10. 10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
11. 10-20 - Trenutna lokacija.
12. 10-21 - Stanje po kapije/situaciji.
13. 10-99 - Situacija je završena!
14. Kod A - Pad igre
15. Kod B - Cujem te u glavi (F8 i U)

Top Bottom