Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48221
Players nickname
Popke
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 3, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/U_YFTfRJdIc

Tungsten

Player
Player
ne znam ko su ovi ljudi ovde al da kazem svoje:
3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.
Covek je pisao u mnozini nekom drugom ne tebi tako da tebe nije vredjao (to sto si se pronasao to je druga stvar).
Takodje rec mazlum ima vise znacenja tako da se ne moze tacno odrediti da li je uvreda.

Ja bih ovo odbio.

Popke Magomedov

🚓
Player
ne znam ko su ovi ljudi ovde al da kazem svoje:
3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.
Covek je pisao u mnozini nekom drugom ne tebi tako da tebe nije vredjao (to sto si se pronasao to je druga stvar).
Takodje rec mazlum ima vise znacenja tako da se ne moze tacno odrediti da li je uvreda.

Ja bih ovo odbio.
Nema veze kom je pisao i vidi se da ne znaš šta znači mazlum , imas sajt vukajlija i pise sve tamo lepo.

Tungsten

Player
Player
Nema veze kom je pisao i vidi se da ne znaš šta znači mazlum , imas sajt vukajlija i pise sve tamo lepo.
LOL!

"Вукајлија је веб-сајт на српском језику првобитно замишљен као речник сленга,[3] а надахнут Урбаним речником.[3] Међутим, с временом је постао збирка углавном духовитих дефиниција разних појмова из свакодневног живота.[3] Сам назив Вукајлија је игра речима која се заснива на премештању слова у презимену српског лексикографа Милана Вујаклије.[3]"

Ako ti kazes da je tako napisano tamo onda je to tako sigurno xD! Upravu si! Kriv je onda! Aj videcemo ko je upravu :)

Popke Magomedov

🚓
Player
LOL!

"Вукајлија је веб-сајт на српском језику првобитно замишљен као речник сленга,[3] а надахнут Урбаним речником.[3] Међутим, с временом је постао збирка углавном духовитих дефиниција разних појмова из свакодневног живота.[3] Сам назив Вукајлија је игра речима која се заснива на премештању слова у презимену српског лексикографа Милана Вујаклије.[3]"

Ako ti kazes da je tako napisano tamo onda je to tako sigurno xD! Upravu si! Kriv je onda! Aj videcemo ko je upravu
Boze me sacuvaj , ne znaš ni ti sta si napisao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom