OJ POPE , CAO CAO DIREKTORE!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Najjace da ja ne znam okačiti u kom svetu ti živiš batoAlo Mali okacis a nemas pojma kaciti
Nema veze kom je pisao i vidi se da ne znaš šta znači mazlum , imas sajt vukajlija i pise sve tamo lepo.ne znam ko su ovi ljudi ovde al da kazem svoje:
3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.
Covek je pisao u mnozini nekom drugom ne tebi tako da tebe nije vredjao (to sto si se pronasao to je druga stvar).
Takodje rec mazlum ima vise znacenja tako da se ne moze tacno odrediti da li je uvreda.
Ja bih ovo odbio.
LOL!Nema veze kom je pisao i vidi se da ne znaš šta znači mazlum , imas sajt vukajlija i pise sve tamo lepo.
Boze me sacuvaj , ne znaš ni ti sta si napisaoLOL!
"Вукајлија је веб-сајт на српском језику првобитно замишљен као речник сленга,[3] а надахнут Урбаним речником.[3] Међутим, с временом је постао збирка углавном духовитих дефиниција разних појмова из свакодневног живота.[3] Сам назив Вукајлија је игра речима која се заснива на премештању слова у презимену српског лексикографа Милана Вујаклије.[3]"
Ako ti kazes da je tako napisano tamo onda je to tako sigurno xD! Upravu si! Kriv je onda! Aj videcemo ko je upravu