Informacije
1.Vase ime IRL:Strahinja
2.Vase godine:17
3.Vremenska zona:GMT +2
4.Prosek online po danu:2-6 h
5.Vas Discord:strahinja7
6.Vase ingame ime:Strahinja Floww
7.Vas ID:39751
Dodatne informacije
Lider za:
NG(Nacionalna garda)
Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?(Navedite tri razloga uz objasnjenje)
-Iskustvo:Dosta vremena sam proveo u state organizacijama ali najvise sam proveo vremena u NG-u i znam kako sve funkcionise te bih voleo da se oprobam na mestu vodje.Sa svojom ekipom bih vodio organizaciju i pruzao bih novim ljudima sanse bili bi obuceni i po zasluzi bi dobijali cinove.
-Akcije:Potrudio bih se da nas sto vise ide na akcije da se dokazemo kao jedna ozbiljna i drustvena organizacija te da ljudi vide kako izgleda jedna sposobno vodjena organizacija
-Za kraj:Zelim biti lider ove organizacije jer imam iskusnu ekipu ljudi iza sebe koja ce mi pomoci da ispunim sve svoje ideje i ostvarim uspedno 2 mandata vodjenja organizacije sa strogim RP-om resavanjem svih problema kroz IC sa sto manje kontaktiranja administracije jer je ovo RolePlay server u kom treba da svojim znanjem i isustvom resimo sve probleme.
Vas savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji
-Toksicnost:Toksicnost bi bila zabranjena kod mene u organizaciji i kaznjavao bih one ljude koji budu toksicni.
-Ispitivanje:Ispitivanje bi se vrsili na disordu od NG-a zato sto ima mnogo prevara gde lice cita pravila.
-Obuke:Obuke bi bile detaljne.Provodili bi kolikogod je vremena potrebno sa tim nekim kolegom dok mu se ne objasni sve sto mu je nejasno i uvideli da je sposoban za unapredjenje.
-Sastanci:Sastanke bih odrzava 1 put u 7 dana da popricam sa clanovima da kazu da li imaju neku zamerku zalbu na nekog clana ili sta bi poboljsali u organizaciji.Slusao bih svacije miljenje i ideju koju imaju.
-Postovanje:Bilo bi postovanje izmedju clanova i ne bih dopustio nikakvo vrednjanje unutar organizacije.
-Specijalne jedinice:Uveo bih jedinice kao sto su Kobre i Vojna policija.Kobre one idu na akcije kao sto su talacke i pljacke prodavnice,a vojna policija patrolira vojnom bazom i oko baze da vide da li se sprema neki upad.
-Bonusi i Rank Up:Bonuse bi delio na svakih 7 dana,a sto se tice rank up-a ja i hc bi pratili rad ljudi u organizaciji te bi im na osnovu aktivnosti davali rank up.
Kodovi:
1.10-1 - Sve jedinice se poredjaju ispred barake.
2.10-2 - Negativno
3.10-3 - Tisina na radio/Prestani pricatu o zadnjem prenosu
4.10-4 - Na prijemuPozitivno
5.10-5 - Ponovite poslednji prenos
6.10-6 - Zanemarite poslednji prenos
7.10-7 - Pauza/Odlazak sa duznosti
8.10-8 - Prijava na duznost/Povratak sa pauze
9.10-10 - Pucnjava u toku
10.10-14 - Oblacenje specijalne uniforme
11.10-20 - Trenutna lokacija
12.Stanje na kapijama/sitacija
13.10-99 - situacija zavrsena
14.Kod A - Pad Igre
15.Kod B-Cujem te u glavi (F8 i U)
Rankovi:
1.Suspend 72 h
2.Suspend 48 h
3.Suspend 24 h
4.Vojnik na obuci
5.Vojni Rok
6.Vojnik ||| Klase
7.Vojnik || Klase
8.Vojnik | Klase
9.Narednik ||| Klase
10.Narednik || Klase
11.Narednik | Klase
12.Glavni Narednik
13.Narednik-Major
14.Narednik-Pukovnik
15.Vojna Policija
16.Kobre
17.Zamenik vodje Vojne policije
18.Zamenik Vodje Kobri
19.Vodja Vojne Policije
20.Vodja Kobri
21.Vojni Instruktor(Drzi Obuke)
22.Potporucnik
23.Porucnik
24.Kapetan
High Comand:
25.Potpukovnik
26.Pukovnik
27.Brigadni General
28.General Major
29.Zamenik Generala
30.General
1.Vase ime IRL:Strahinja
2.Vase godine:17
3.Vremenska zona:GMT +2
4.Prosek online po danu:2-6 h
5.Vas Discord:strahinja7
6.Vase ingame ime:Strahinja Floww
7.Vas ID:39751
Dodatne informacije
Lider za:
NG(Nacionalna garda)
Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?(Navedite tri razloga uz objasnjenje)
-Iskustvo:Dosta vremena sam proveo u state organizacijama ali najvise sam proveo vremena u NG-u i znam kako sve funkcionise te bih voleo da se oprobam na mestu vodje.Sa svojom ekipom bih vodio organizaciju i pruzao bih novim ljudima sanse bili bi obuceni i po zasluzi bi dobijali cinove.
-Akcije:Potrudio bih se da nas sto vise ide na akcije da se dokazemo kao jedna ozbiljna i drustvena organizacija te da ljudi vide kako izgleda jedna sposobno vodjena organizacija
-Za kraj:Zelim biti lider ove organizacije jer imam iskusnu ekipu ljudi iza sebe koja ce mi pomoci da ispunim sve svoje ideje i ostvarim uspedno 2 mandata vodjenja organizacije sa strogim RP-om resavanjem svih problema kroz IC sa sto manje kontaktiranja administracije jer je ovo RolePlay server u kom treba da svojim znanjem i isustvom resimo sve probleme.
Vas savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji
-Toksicnost:Toksicnost bi bila zabranjena kod mene u organizaciji i kaznjavao bih one ljude koji budu toksicni.
-Ispitivanje:Ispitivanje bi se vrsili na disordu od NG-a zato sto ima mnogo prevara gde lice cita pravila.
-Obuke:Obuke bi bile detaljne.Provodili bi kolikogod je vremena potrebno sa tim nekim kolegom dok mu se ne objasni sve sto mu je nejasno i uvideli da je sposoban za unapredjenje.
-Sastanci:Sastanke bih odrzava 1 put u 7 dana da popricam sa clanovima da kazu da li imaju neku zamerku zalbu na nekog clana ili sta bi poboljsali u organizaciji.Slusao bih svacije miljenje i ideju koju imaju.
-Postovanje:Bilo bi postovanje izmedju clanova i ne bih dopustio nikakvo vrednjanje unutar organizacije.
-Specijalne jedinice:Uveo bih jedinice kao sto su Kobre i Vojna policija.Kobre one idu na akcije kao sto su talacke i pljacke prodavnice,a vojna policija patrolira vojnom bazom i oko baze da vide da li se sprema neki upad.
-Bonusi i Rank Up:Bonuse bi delio na svakih 7 dana,a sto se tice rank up-a ja i hc bi pratili rad ljudi u organizaciji te bi im na osnovu aktivnosti davali rank up.
Kodovi:
1.10-1 - Sve jedinice se poredjaju ispred barake.
2.10-2 - Negativno
3.10-3 - Tisina na radio/Prestani pricatu o zadnjem prenosu
4.10-4 - Na prijemuPozitivno
5.10-5 - Ponovite poslednji prenos
6.10-6 - Zanemarite poslednji prenos
7.10-7 - Pauza/Odlazak sa duznosti
8.10-8 - Prijava na duznost/Povratak sa pauze
9.10-10 - Pucnjava u toku
10.10-14 - Oblacenje specijalne uniforme
11.10-20 - Trenutna lokacija
12.Stanje na kapijama/sitacija
13.10-99 - situacija zavrsena