Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

STRASKO STRAHINJA

Player
Player
Informacije
1.Vase ime IRL:Strahinja
2.Vase godine:17
3.Vremenska zona:GMT +2
4.Prosek online po danu:2-6 h

5.Vas Discord:strahinja7
6.Vase ingame ime:Strahinja Floww
7.Vas ID:39751

Dodatne informacije
Lider za:

NG(Nacionalna garda)
Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?(Navedite tri razloga uz objasnjenje)
-Iskustvo:Dosta vremena sam proveo u state organizacijama ali najvise sam proveo vremena u NG-u i znam kako sve funkcionise te bih voleo da se oprobam na mestu vodje.Sa svojom ekipom bih vodio organizaciju i pruzao bih novim ljudima sanse bili bi obuceni i po zasluzi bi dobijali cinove.
-Akcije:Potrudio bih se da nas sto vise ide na akcije da se dokazemo kao jedna ozbiljna i drustvena organizacija te da ljudi vide kako izgleda jedna sposobno vodjena organizacija
-Za kraj:Zelim biti lider ove organizacije jer imam iskusnu ekipu ljudi iza sebe koja ce mi pomoci da ispunim sve svoje ideje i ostvarim uspedno 2 mandata vodjenja organizacije sa strogim RP-om resavanjem svih problema kroz IC sa sto manje kontaktiranja administracije jer je ovo RolePlay server u kom treba da svojim znanjem i isustvom resimo sve probleme.

Vas savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji
-Toksicnost:Toksicnost bi bila zabranjena kod mene u organizaciji i kaznjavao bih one ljude koji budu toksicni.

-Ispitivanje:Ispitivanje bi se vrsili na disordu od NG-a zato sto ima mnogo prevara gde lice cita pravila.
-Obuke:Obuke bi bile detaljne.Provodili bi kolikogod je vremena potrebno sa tim nekim kolegom dok mu se ne objasni sve sto mu je nejasno i uvideli da je sposoban za unapredjenje.
-Sastanci:Sastanke bih odrzava 1 put u 7 dana da popricam sa clanovima da kazu da li imaju neku zamerku zalbu na nekog clana ili sta bi poboljsali u organizaciji.Slusao bih svacije miljenje i ideju koju imaju.
-Postovanje:Bilo bi postovanje izmedju clanova i ne bih dopustio nikakvo vrednjanje unutar organizacije.
-Specijalne jedinice:Uveo bih jedinice kao sto su Kobre i Vojna policija.Kobre one idu na akcije kao sto su talacke i pljacke prodavnice,a vojna policija patrolira vojnom bazom i oko baze da vide da li se sprema neki upad.
-Bonusi i Rank Up:Bonuse bi delio na svakih 7 dana,a sto se tice rank up-a ja i hc bi pratili rad ljudi u organizaciji te bi im na osnovu aktivnosti davali rank up.

Kodovi:
1.10-1 - Sve jedinice se poredjaju ispred barake.

2.10-2 - Negativno
3.10-3 - Tisina na radio/Prestani pricatu o zadnjem prenosu
4.10-4 - Na prijemuPozitivno
5.10-5 - Ponovite poslednji prenos
6.10-6 - Zanemarite poslednji prenos
7.10-7 - Pauza/Odlazak sa duznosti
8.10-8 - Prijava na duznost/Povratak sa pauze
9.10-10 - Pucnjava u toku
10.10-14 - Oblacenje specijalne uniforme
11.10-20 - Trenutna lokacija
12.Stanje na kapijama/sitacija
13.10-99 - situacija zavrsena