Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6653
Players nickname
Djomla Boss
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Dec 4, 2025
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=2frZbRrqheM&list=RD2frZbRrqheM&start_radio=1&pp=ygUEZHJ1Z6AHAQ%3D%3D

djomlaa

Player
Player
Draga administracijo,
Ovim putem Vam pisem iz razloga jer sam sad dobio ban ing. Naime meni je hakovan ceo PC od strane nekoga pre jedno mesec dana, sad me je zvao moj dobri drug i rekao mi je da mi je nalog banovan. Ja sam dugogodisnji igrac granda i zaista sam uzivao u igranju sve do pre nekoliko nedelja skoro mesec dana. Ukraden mi je i clash royal nalog,instagram,ukraden mi je discord na kom sam imao razne grupe, takodje je ukraden i bratov mail na kom su bili bitni podatci. Ovaj slucaj je vec prijavljen bio policiji ali su oni rekli da ne mogu nista povodom toga iako su mi ukrali i mail i instagram i sve. Ako je potrebno mogu uci u poziv sa Vama visom administracijom da mozete da potvrdite da sam to stvarno ja. Ako bih kojim slucajem dobio unban ja bih Vas zamolio da nastavim igru na novom social clubu jer mi je citav epic kao i social club ukraden. Mene sad na kraju samo zanima kako su ti ljudi uspeli da udju na moj nalog ako ja imam 2FA. Kada je bila ona velika navala na kradju naloga ja sam jos tad stavio 2FA i nisam ga skidao. Dobio sam informaciju od jednog druga takodje da je pisano supportu na moje ime i da su oni skinuli, video sam na forumu da je moj ID okacen vise puta za ovo pravilo i da je takodje moj nalog bio lider dok JE BIO UKRADEN!!! Moj social club je: djomla566 i zaista bih voleo da mogu da nastavim igru. Ja cu sad da pisem supportu da mi se vrate podatci. HVALA!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom