Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70280
Players nickname
Sung Sura
Administrators nickname
Denis Miic
Date
Dec 4, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/iJ27yD1#MkEakzG

Sleezy1

Player
Player
Dobar dan, administracijo,

Ovim putem želim da ponovo podnesem žalbu na odluku koja je prethodno odbijena uz komentar nadređenog administratora: “admin donio ispravnu odluku”.

Pravilo G.P. 2.1 glasi:
"Imena moraju biti realna, povezana s imenima u stvarnom svijetu i ne mogu se koristiti imena poznatih osoba. | Zatvor 10 minuta i promijenite nadimak"

Svestan sam značenja ovog pravila, zbog čega sam se i odlučio za ime Sung Sura, koje je u potpunosti u skladu sa navedenim pravilima:

Sung je uobičajeno korejsko ime, prisutno kod miliona ljudi u stvarnom svetu.

Sura je prezime koje se koristi u različitim kulturama, uključujući korejsku, japansku i istocno europsku , a takođe se pojavljuje i u anime produkcijama, ali ne asocira na bilo kog poznatog karaktera, s obzirom na desetine, ako ne i stotine likova sa istim imenom.

Ime Sura takođe ima značenje u arapskoj i sanskritskoj kulturi, a u nekim afričkim jezicima znači “izgled” ili “lice”.

Po svim ovim kriterijumima, ime Sung Sura je realno, moguće u stvarnom svetu i ne krši pravilo G.P. 2.1.

Zahvaljujem na razmatranju moje žalbe. Rejected - Troll I Denis Miic

Sleezy1

Player
Player
ako idalje stojite iza svoje teme volio bih da mi se kazna skine i da mi date jos jednu sansu promijenit cu ime i prezime samo bih volio drugu sansu Hvala na citanju ugodan ostatak veceri.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom