Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
40247
Players nickname
Milos Mosketaracc
Administrators nickname
Mike Jameson
Date
Dec 5, 2025
Time
00:00
Proofs
xxx

Milos Mosketarac

Player
Player
Postovani da se izrazim sad jer prosli put nisam stigao , ovde u ovoj biografiji koja mi je odbrena Rejected - FIB | Korumpirana Biografija I Milos Mosketaracc I 40247 , pise u perk da imam mogucnost da: Milos može nositi sopstvenu odeću, maske i pancire, prilagođene terenskim uslovima i ličnoj zaštiti.
- samim tim sam mogao koristiti drugi pancir pri robanju.

Druga stvar , admin mi je rekao da sam od lica trazio 60k , ako je admin bio tu od pocetka mogao je da vidi da se lice samo oglasilo da ce mi dati 60k , a ja sam mu rekao da cu mu uzeti odredjene puske i nakon toga uzeti pare , medjutim kada sam mu uzeo puske , rekao sam mu da mi stavi pare koje je sam ponudio pre , on je odbijao i ja sam mu rekao da cu ga hapsiti , naravno da znam da ne smijem da ga hapsim ako sam ga vec robao , ali sam mu to rekao kako bi ispostovao onaj uslov sto je rekao i da ga navedem da mi da pare , on bi sam trebao znati da ga necu hapsiti sto i nisam.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom