Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30713
Players nickname
Luki King
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Dec 6, 2025
Time
18:13
Proofs
c242c4f4-b827-4c7d-8efa-0f2ed49b1c7d

Luki Tysoon

Player
Player
Drga administracijo,ja nemogu da verujem da sam dobio ban na 60 dana i sada pise na 9987 dana.Ovim putem zelim da vas zamolim da me unbanujete zato sto nezelim da izgubim svoj najdrazi projekat u mom zivotu mnogo sam se trudio i proveo dane i godine igrajuci bez prestanka nemogu da verujem da sam dobio ban i sav moj trud je ponisten.Ja se mnogo izvinjavam sto sam prekrsio pravilo ali kunem se da nikad necu nista vise prekrsiti molim vas mnogo zelim da se vratim mnogo mi znaci taj server i sve sta sam uradio na njemu nikad nisam pomislio da ce mi se ovako nesto desiti i da necu moci da se druzim i igram na server.Molim vas razimite me koliko mi je zao i ako me mozete unbanati ja bi bio najsrecniji covek dok sam ziv molim vas znam da vi vrlo dobro radite posao i dacete me razumeti❤️❤️

prihvatam money wipe
ime social club ItsLuki10
produzicu da igram na ovaj social club nalog

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Dat je odgovor na prosloj zalbi , spamanje na istu temu moze dovest do toga da forum nalog bude kaznjen za Spam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom