volio bih vidjeti kako sam umro bio sam iza zaklona i nitko nije bio iza mene kao što možete vidjeti na mom pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!moram naučiti svirati dayymm kaže da sve što radi je rolanje, a osim toga tko je tražio da ti komentiraš ovdje?Hahahaha sine nauci da igras, jedan dan na serveru, imas 2 pov zahteva hahahaha
pov?Evo to sam bio ja ja sam bio u onom uglu gde smo ja i deathrow ušli ne znam kako me ti nisi video zaista ne znam šta da kažem ja sam bio tamo iza.Luka Sinner 15208
Hahahaha sine nauci da igras, jedan dan na serveru, imas 2 pov zahteva hahahaha
Nemam pov zato što moj PC ne može da podrži snimanje zaista ne znam šta da radim igram na nalogu već 6 meseci i zaista ne bi tako nešto radio ne znam jedino ako admini mogu to da proverepov?
let’s learn from the “best family lmfao “Nemam pov zato što moj PC ne može da podrži snimanje zaista ne znam šta da radim igram na nalogu već 6 meseci i zaista ne bi tako nešto radio ne znam jedino ako admini mogu to da provere
Google translate ON TOPlet’s learn from the “best family lmfao “
Do u have any issue ban someone ? Huh I simply requested pov buddyYou came here only to ban someone....go play italian server, cuz only there you can do something
obs is used to hide ur layer banding the program I use is used to cut video is not a edit program lol as there is no point me uploading 5 min video as my gforce saves 5 min videoSjekao Bandicutom pogledajte na kraju videa sta pise ne prihvata se ovo 6.17
Admin moze da trazi, ti ne malisaDo u have any issue ban someone ? Huh I simply requested pov buddy
bogalju koji je ovo jezik jer ovo engleski nijeobs is used to hide ur layer banding the program I use is used to cut video is not a edit program lol as there is no point me uploading 5 min video as my gforce saves 5 min video
Nažalost nisam bio u stanju da snimam pov u tom trenutku.Luka Sinner 15208Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- ID (15208) ima rok 12 sati da dostavi svoj pov sa eventa.