By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa ja imam pravo da te kacim i hocu da te kacim jer mi useravas RP to sto ti igras na projektu radi Deatmathca i Sprdanja kao da si u vrticu ne znaci da svako hoce da radi isto sto i ti svako na projektu uziva na svoj nacin a projekat je primaran za RolePlay i ti bi to trebao da postujes a naravno da nikom necu da napakostim samo sprecavam tima poput tebe da meni napakoste...pa nisam kriv sto samo kacis i sto ne niko ne podrzava,jer oces da napakostis drugima,a on je u prijavio pricao da se ,,uvlacim u bulju" sto je mene takodje povredilo
Nisam te bio kacio za jedenje preko maske vec za GP 6.15 ali je Admin primetio da ti PG-as pa te kaznio za to a naravno da ne No-Lifeam hvala Bogu igram kad mi se igra idem zivim zivot izlazim i sigurno imam troduplo manje sati od tebe tako da mislim da vise ja imam pravo za tebe da kazem da No Lifeas.A to da me roditelji nisu vaspitali je teska rec a hvala Bogu pa to nije cinjenica i vise se odrazuje na tebekacis sto neko jede preko maske i sto prica sam mrtvima,a to sto ti lo life-as grand i sto mislis da si najpametniji nije moj problem.Nazalost tebe roditelji nisu vaspitali,jer si pre par meseci psovao familije kome stignes
Izivinite postovana administratorko a kakav mi to POV treba kada je forum pravilo u pitanju?Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Molim vas dostavite pov. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE
Imate rok 12 sati