Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
20562
Players nickname
Filip_Gotti
Suspect ID
11795, 3774,10494
Date of violation
Jun 9, 2022
Time of violation
01:19
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=IU4u3WZze3o&ab_channel=Fixon

Fixon Gotti

Player
Player
Idemo sa eventa u fam house, kad ono clan porodice Creed radi masivni RDM kao sto pokazuje prvi snimak, drugi snimak nas robaju posle prekresnog pravila, zahtevam sve sto je oduzeto meni i mojoj porodici da se vrati, zato sto su nam oduzeli stvari nakon krsenja pravila.
Takodje za ovaj masivni RDM treba dobiti upozorenje(warn) kao sto su neke druge porodice dobijale.
Vide se svi ID-evi pa vi admini pogledajte ko sta zasluzuje, hvala adminu do neba koji bude resavao ove ljude :)
Drugi video ovde ne mogu u proofs da stavim jos jedan:

Fixon Gotti

Player
Player
Idemo sa eventa u fam house, kad ono clan porodice Creed radi masivni RDM kao sto pokazuje prvi snimak, drugi snimak nas robaju posle prekresnog pravila, zahtevam sve sto je oduzeto meni i mojoj porodici da se vrati, zato sto su nam oduzeli stvari nakon krsenja pravila.
Takodje za ovaj masivni RDM treba dobiti upozorenje(warn) kao sto su neke druge porodice dobijale.
Vide se svi ID-evi pa vi admini pogledajte ko sta zasluzuje, hvala adminu do neba koji bude resavao ove ljude :)
ID 10494 leci kompleks ovde zato sto je zbog nas otisao u demorgan, ali sta ces ego je cudo :D

Fixon Gotti

Player
Player
Cini mi se da je i ovo pravilo prekrseno, molim nadlezne da uzmu ovo u obzir: 6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE

Dzigi

Player
Player
Lik koji vas je ubio nije iz creeda, a nase puno pravo je robati vas sa 3 lika jer svi lezite na podu i nije niko ubijen/zaustavljen u autu xdddddd

Sal Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da prihvatim ovu zalbu.
  • ID 11795 ce biti kaznjen za GP 6.15
  • Ostali nisu prekrsili ni jedno pravilo.
  • 3 mogu da vas robaju dok ste van auta, 6.16 vazi samo dok ste u voznji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom