Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Meehmedovic
Suspect ID
65777 66846
Date of violation
Dec 12, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/dFNP9Y470QY?si=EWCFnnLRX-zPesgm

Cmoeeee

Player
Player
Dobro vece postovana upravo servera!
Naime dobro poznat igrac za kvarenje RP-a i krsenje pravila igrac ID 65777 Ikac/Ilija Black ima dva racuna (makar koliko ja znam) Main 65777 i Twinky 66846 medjutim igrac na ova dva racuna igra na jednom uredjaju sto je inace dozvoljeno samo ako je twinky upitanju ali nazalost igrac twinky 66846 koristi iskljucivo za sticanje dodatnog novca na Main racunu 65777.Nazalost nepostoji konkretan POV ili Snimak ekrana gde se vidi da igrac krsi pravilo iz razloga sto igrac koristi samo jedan uredjaj i nema mogucnosti da u toku prenosa novca budu oba karaktera u jednom kadru ali zato vam mogu pojasniti i dokazati na taj nacin sto cu vam prepricati saznanja kako ovaj igrac vec mesecima stice bogatstvo na ilegalan nacin dok se drugi muce da dodju do milke…Ja sam doznao Twinky ovog igraca tako sto sam jednom prilikom u areni u toku bitke revolvera sreo igraca koji nosi isto ime kao igrac 65777 Ikac Black samo sto je ovaj na zavrsetak imao dodatno k mislim na igraca 66846(twinky) i prvo sam mislio da je slucajnost medjutim igrac je prisao do mene i poceo da izgovara nesto i prepoznao sam mu glas to je bio igrac 65777 samo na njegovom Twinky racuny 66846 i tu sam video da igrac ne poseduje nista na twinky racun cak i ako cesto grinda na njemu i tu mi je bilo cudno zasto to radi onda sam posumnjao da se radi o transferu novca sa twinky na main jer na racun 65777 se stalno budzet povisava a na 66846 igrac ne poseduje nista onda kada smo napustili arenu pratio sam igraca on 66846 i on se uputio ka banci usao u nju verovatno obavio neku transakciju i nije vise imao nikakvu aktivnost na tom racunu te noci tako da bih verovatno rekao da igrac krsi navedeno pravilo GP 1.8 a vi se mozete uveriti tako sto cete pogledati logove i videti da postoji komunikacija izmedju ova 2 racuna

65777 - Ilija Black (ime karaktera zadnji put kada sam ga video)

66846 - Ilija Blackk(ime karaktera zadnji put kada sam ga video)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom