Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Emergency Medical Services | Patrik Vasquez

Patrik Vasquez

Vice 2.0
Player
1. Vase ime IRL: Patrik Vasquez
2. Vase godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: Od 5 do 11h
5. Vas Discord: vasquezza
6. Vase ingame ime: Patrik Vasquez
7. Vas ID: 53123

Dodatne informacije

1. Lider za.....EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1

EMS mi je uvijek bio posebna organizacija jer sam u njoj proveo najviše mandata i najviše naučio. Naučio sam raditi s ljudima, spašavati živote i rješavati situacije bez panike. U dva mandata bio sam zamjenik i sve sam odradio bez problema – od vođenja timova, organiziranja odjela pa do suradnje s ostalim državnim službama.

Volio bih sada preuzeti glavnu ulogu i voditi EMS tako da sve bude stabilno, normalno i da se ljudi osjećaju dobrodošlo.

2.2

U EMS-u sam bio skoro devet mandata i znam kako funkcionira svaki odjel - od laboratorija pa do terenskog dijela. Radio sam ispod puno voditelja i iz svakog mandata naučio sam nešto korisno.
Zato znam što treba popraviti, što treba ostaviti, a što treba postaviti bolje nego prije.

Cilj mi je napraviti bolji red, poboljšati komunikaciju i vratiti profesionalnost bez nepotrebne strogoće.

2.3

U mom mandatu neće biti favoriziranja. Želim okupiti tim koji je stvarno vrijedan i koji želi raditi, a ne ljude koji samo čekaju rank. Želim da se svaki član osjeća kao dio tima, a ne kao broj.
Bit će normalna atmosfera, bez pritiska, ali s jasnim pravilima i poštovanjem prema poslu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1

Više medicinskog RP-a u bolnici.
Krvne pretrage, pregledi, kampanje - sve ću prebaciti u unutarnje prostorije bolnice, a ne na parking ili ulicu. Tako će sve biti realnije i imat će više smisla.

3.2

Uvest ću sistem "pregled 1 na 1" gdje građani mogu doći na razgovor, provjeru zdravlja i savjetovanje. To će otvoriti dobar RP između civila i doktora i potaknuti ljude da se više uključuju u medicinske scenarije.

3.3

Bolja organizacija odjela i jasni nazivi rankova.
Sve titule će biti jednostavne i jasne, bez kompliciranih stranih izraza.
Svaki odjel imat će svog voditelja i sve će se lakše pratiti.

ISKUSTVO U EMS-u

Moje iskustvo u EMS je na dosta velikom levelu jer sam bio do sada 2 puta Deputy Director i znam kako sve funkcionira.

Rankovi

Suspend I
Suspend II
Suspend III
Medicinar
Doktor na obuci
Medicinska sestra/brat
Mladji doktor
Doktor
Stariji Doktor
Farmaceut na obuci
Farmaceut
Pilot na obuci
Pilot
Labaratorijski teh. na obuci
Labaratorijski tehnicar
Pedijatar
Psiholog
Psihijatar
Probni hirurg
Vodja pilot jed.
Hirurg

----- HS -----

09 I Medicinski savetnik
08 I Koordinator obuke
07 I Vodja smene
06 I Z. vodje labaratorije

----- HC -----

05 I Vodja labaratorije
04 I Supervizor
03 I Asistent direktora
02 I Zamjenik direktora
01 I EMS Director

ZAVRŠNA RIJEČ

Hvala vam što ste pročitali moju prijavu.
Spreman sam voditi EMS na način da bude stabilan, aktivan i kvalitetan, a da se istovremeno održi dobra atmosfera među ljudima.
Dat ću sve od sebe da organizacija radi najbolje što može i da građani imaju povjerenje u naš rad.

Potpis: Patrik Vasquez

Patrik Vasquez

Vice 2.0
Player

KRITERIJUM

Minimalno 12 godina OOC
Minimalno 7 godina IC
Krenuti s radom se smije samo nakon obuke, točnije nakon što je zaposlenik shvatio posao organizacije
Ukoliko nekome nije jasan rad organizacije niti nakon obuke, obuka će se ponovno održati
Obavezno biti aktivan minimalno 2 sata
Znanje pravila
Znanje rada organizacije
Poštivati radio kodove
Poštivanje high commanda

KODOVI:

10-1 Svi na liniju na parkingu
10-2 Negativno
10-3 Tišina na radiju
10-4 pozitivno ili primljeno
10-5 Ponoviti poslijednji prijenos
10-6 Zanemarite poslijednji prenos