1. Vase ime IRL: Patrik Vasquez
2. Vase godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: Od 5 do 11h
5. Vas Discord: vasquezza
6. Vase ingame ime: Patrik Vasquez
7. Vas ID: 53123
2. Vase godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: Od 5 do 11h
5. Vas Discord: vasquezza
6. Vase ingame ime: Patrik Vasquez
7. Vas ID: 53123
Dodatne informacije
1. Lider za.....EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1
EMS mi je uvijek bio posebna organizacija jer sam u njoj proveo najviše mandata i najviše naučio. Naučio sam raditi s ljudima, spašavati živote i rješavati situacije bez panike. U dva mandata bio sam zamjenik i sve sam odradio bez problema – od vođenja timova, organiziranja odjela pa do suradnje s ostalim državnim službama.
Volio bih sada preuzeti glavnu ulogu i voditi EMS tako da sve bude stabilno, normalno i da se ljudi osjećaju dobrodošlo.
2.2
U EMS-u sam bio skoro devet mandata i znam kako funkcionira svaki odjel - od laboratorija pa do terenskog dijela. Radio sam ispod puno voditelja i iz svakog mandata naučio sam nešto korisno.
Zato znam što treba popraviti, što treba ostaviti, a što treba postaviti bolje nego prije.
Cilj mi je napraviti bolji red, poboljšati komunikaciju i vratiti profesionalnost bez nepotrebne strogoće.
2.3
U mom mandatu neće biti favoriziranja. Želim okupiti tim koji je stvarno vrijedan i koji želi raditi, a ne ljude koji samo čekaju rank. Želim da se svaki član osjeća kao dio tima, a ne kao broj.
Bit će normalna atmosfera, bez pritiska, ali s jasnim pravilima i poštovanjem prema poslu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1
Više medicinskog RP-a u bolnici.
Krvne pretrage, pregledi, kampanje - sve ću prebaciti u unutarnje prostorije bolnice, a ne na parking ili ulicu. Tako će sve biti realnije i imat će više smisla.
3.2
Uvest ću sistem "pregled 1 na 1" gdje građani mogu doći na razgovor, provjeru zdravlja i savjetovanje. To će otvoriti dobar RP između civila i doktora i potaknuti ljude da se više uključuju u medicinske scenarije.
3.3
Bolja organizacija odjela i jasni nazivi rankova.
Sve titule će biti jednostavne i jasne, bez kompliciranih stranih izraza.
Svaki odjel imat će svog voditelja i sve će se lakše pratiti.
ISKUSTVO U EMS-u
Moje iskustvo u EMS je na dosta velikom levelu jer sam bio do sada 2 puta Deputy Director i znam kako sve funkcionira.
Rankovi
Suspend I
Suspend II
Suspend III
Medicinar
Doktor na obuci
Medicinska sestra/brat
Mladji doktor
Doktor
Stariji Doktor
Farmaceut na obuci
Farmaceut
Pilot na obuci
Pilot
Labaratorijski teh. na obuci
Labaratorijski tehnicar
Pedijatar
Psiholog
Psihijatar
Probni hirurg
Vodja pilot jed.
Hirurg
----- H
09 I Medicinski savetnik
08 I Koordinator obuke
07 I Vodja smene
06 I Z. vodje labaratorije
----- HC -----
05 I Vodja labaratorije
04 I Supervizor
03 I Asistent direktora
02 I Zamjenik direktora
01 I EMS Director
ZAVRŠNA RIJEČ
Hvala vam što ste pročitali moju prijavu.
Spreman sam voditi EMS na način da bude stabilan, aktivan i kvalitetan, a da se istovremeno održi dobra atmosfera među ljudima.
Dat ću sve od sebe da organizacija radi najbolje što može i da građani imaju povjerenje u naš rad.
Potpis: Patrik Vasquez