Poštovana administracijo ovaj igrač pod ID 74487 krši mnogo pravila i tako uznemirava sve ostale ljude i uništava roleplay.
Ispod ovoga ču vam poslati sve žalbe koje su na njega.
Dakle vidite i sami koliko je pravila prekršio može da popuni 4 i više lista foruma sa approved žalbama.
Ja mislim da igrač sa ID 74487 zaslužuje ban i da više ne uništava roleplay situacije.
Ispod ovoga ču vam poslati sve žalbe koje su na njega.
Approved - NLR,FAIL RP,MG I 74487
Sve se vidi u povu ja se nadam da ja nisam prekrsio nista jer sam piso u fam chat,ali nikoga zvao ljudi su vec bili tu i pucali se nisam sem lidera da sankcionise clana.Ako jesam duboko se izvinjavam i neka administracija odluci.
gta5grand.com
Approved - NLR,FAIL RP,MG I 74487
Sve se vidi u povu ja se nadam da ja nisam prekrsio nista jer sam piso u fam chat,ali nikoga zvao ljudi su vec bili tu i pucali se nisam sem lidera da sankcionise clana.Ako jesam duboko se izvinjavam i neka administracija odluci.
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 /ID 74487
Ja i ovaj drugi brat smo se trebali ispucat 1v1 i nakon sto sam ovom bratu skino pancir ovaj me kreno pucat bez ikakvog rp razloga. Lp
gta5grand.com
Approved - P.D 1.1 I 77542 74487
Sto posto se timuju dosli istim helijem, ubijaju me u isto vreme i posle toga umesto da se pucaju oni mene oce da dovrse mozemo i zatraziti pov pa videti sta se deslio.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 74487, 23807
puca me iako sam mu okrenuo ledja, ovo je cisti 6.15 nije prvi put da mi se ovo desava i nije mi prvi put da kacim za ovakvu stvar .
gta5grand.com
Approved - VDM | 74487
Zaustavili su me kada su se pojavila dva lica u autu i krenuli da nas gaze
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 I 74487
Vidi se u povu kako bezruki covek ubija pre kruga dok je neko afk da bi uzeo pisljivis 150k
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 I 74487
Vidi se u povu kako bezruki covek ubija pre kruga dok je neko afk da bi uzeo pisljivis 150k
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 74487, 56653
sve se vidi pucaju na pljacki bankomata bez brojanja
gta5grand.com
Dakle vidite i sami koliko je pravila prekršio može da popuni 4 i više lista foruma sa approved žalbama.
Ja mislim da igrač sa ID 74487 zaslužuje ban i da više ne uništava roleplay situacije.