Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Meehmedovic
Suspect ID
65777 66846
Date of violation
Dec 13, 2025
Time of violation
10:21
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1205592/

Cmoeeee

Player
Player
Igrac mi je jednom prilikom licni rekao da prebacuje predmete i novac preko poste sa njegovog Twinky Racuna 66846 na Main racun 65777
ipak proverite

Evo ga glas sa 66846

Evo ga glas sa 65777

Last edited:

Ilija Blackk

Player
Player
Igrac prebacuje novac sa njegovog Twinky Racuna 66846 na Main racun 65777

Evo ga glas sa 66846

Evo ga glas sa 65777
ja ni u jednom momentu nisam prebacio pare sa mejna na tvink i obrnuto,zato sto znam da je zabranjeno.To sto si ti ljubomoran na moj uspeh i sto mogu da te kupim nije moj problem.Ti slobodno nastavi da me kacim,poz bato

Cmoeeee

Player
Player
ja ni u jednom momentu nisam prebacio pare sa mejna na tvink i obrnuto,zato sto znam da je zabranjeno.To sto si ti ljubomoran na moj uspeh i sto mogu da te kupim nije moj problem.Ti slobodno nastavi da me kacim,poz bato
Sto bih bio ljubomoran na tvoj uspeh kad toga nema… U cemu si ti to uspeo molim ti se u krsenju pravila??? A to da mozes da me kupis se zavaravas moje patike vrede vise od tvojih nekretnina😘

EDIT : Sada istrazujem sta je tvoj uspeh vidim na jednom povu imao si 10 miliona na banku pre desetak dana lele koja li je to para😂

Pojedini igraci su dnevno zaradjivali 10 miliona pa se nikad nisu nazvali uspesnim a ti si prodao Bog zna koliko nekretnina i predmeta da bi imao 10 miliona na banku i uspesan si pa nemozes da budes uspeniji od nekog ko ima 500k u dzepu ali je u predmete i nekretnine ulozio 25 miliona zbog toga sto ti bez ulaganja imas 10 miliona ne znam o kakvom se uspehu radi

Last edited:

Ilija Blackk

Player
Player
Sto bih bio ljubomoran na tvoj uspeh kad toga nema… U cemu si ti to uspeo molim ti se u krsenju pravila??? A to da mozes da me kupis se zavaravas moje patike vrede vise od tvojih nekresigurno bato ljubomoran si pa kacis,a ja nikad ne bi radio interakcije mejna i tvinka.To sto si me video na tvinku u areni nije krsenje pravila

Status
Not open for further replies.
Top Bottom