By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja ni u jednom momentu nisam prebacio pare sa mejna na tvink i obrnuto,zato sto znam da je zabranjeno.To sto si ti ljubomoran na moj uspeh i sto mogu da te kupim nije moj problem.Ti slobodno nastavi da me kacim,poz batoIgrac prebacuje novac sa njegovog Twinky Racuna 66846 na Main racun 65777
Evo ga glas sa 66846
Evo ga glas sa 65777
otkud ti to da prebacujem to sto igram na tvnik nije prekrseno praviloIgrac prebacuje novac sa njegovog Twinky Racuna 66846 na Main racun 65777
Evo ga glas sa 66846
Evo ga glas sa 65777
Sto bih bio ljubomoran na tvoj uspeh kad toga nema… U cemu si ti to uspeo molim ti se u krsenju pravila??? A to da mozes da me kupis se zavaravas moje patike vrede vise od tvojih nekretninaja ni u jednom momentu nisam prebacio pare sa mejna na tvink i obrnuto,zato sto znam da je zabranjeno.To sto si ti ljubomoran na moj uspeh i sto mogu da te kupim nije moj problem.Ti slobodno nastavi da me kacim,poz bato
Sto bih bio ljubomoran na tvoj uspeh kad toga nema… U cemu si ti to uspeo molim ti se u krsenju pravila??? A to da mozes da me kupis se zavaravas moje patike vrede vise od tvojih nekresigurno bato ljubomoran si pa kacis,a ja nikad ne bi radio interakcije mejna i tvinka.To sto si me video na tvinku u areni nije krsenje pravila