Informacije
Vaše ime IRL: RokoVaše godine: 16
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 4 do 8h
Vaš Discord: r0k097
Vaše ingame ime: Roko Plxury
Vaš ID: 47164
Dodatne informacije
Lider za:
The Families--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Kriminal
Kriminal me oduvijek privlacio kako pljačkanje tako i napetost radeći kriminalne radnje ispred očiju državnih organizacija. Nekako oduvijek mi se činilo da se može zaraditi više novca baveći se kriminalom umjesto državnih organizacija, a dosta građana nema pristum tim organizacijama te bi se ja odricao svoje zarade te njima pomogao dijeleći im nagrade za njihov doprinos organizaciji.
- Način rada
Kriminal mi se dopao zbog svoje mogućnosti otimanja i pljačkanja drugih. Oružija su nešto što me zanima od rođenje te sada bi bio više upućen u njega odnosno djelove od kojeg se oružije sastavi poput revolvera, heavy snipera...
- Rizik
Voditi kriminalnu organizaciju poput bandi je jako rizična što zbog odluka pa do načina zarađivanja novca gdje se sa rizičnijim poslovima zarađuje vise novca, a mi tu stavljamo naš život u pitanje. Još jedan prevelik rizik je završavanje u zatvoru gdje je to lako dok radimo kriminal, a pogotovo ako zatoče moje pripadnike koji mogu odati informacije o meni kako bi sebe izvukli iz problema.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Način poboljšanja je učestale pljačke, talačke kako bi razdrmali državne organizacije odnosno kako bi napokon doveli kriminal na vrh države te kako bi se napokon državni službenici bojali nas, a ne mi njih. Još jedan način je ne ulaženje u konflikte sa drugim bandama već sklapanje primirja između nas kako bi lakše doveli kriminal na vrh.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rankovi
13. Boss
12. Underboss
11. Consigliere
---HIGH COMMAND---
10. Capo
9. Turfer
8. Street Boss
7. Graffiti Team Leader
6. Scout
5. Graffiti Team
4. Soldier
3. Associate
2. Recruit
1. Suspend
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvala na čitanju!
Sretno ostalima!