Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pravila Događaja 1,2 Ballas Gang i Vagos Gang

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5168
Players nickname
Kiko Smith
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 9, 2022
Time of violation
12:00
Proofs
https://youtu.be/kNN5e8xpHGY

Kiko Smith

Player
Player
Kako sto se vidi na POV ja sam isao do moje kuce da uzmem metke za kalas ali ubili su me ballase ja sam rekao da idem na event ali oni nista zato zelim da budu Kaznjeni za Pravila Događaja 1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije), tokom trajanja dogadjaja i 5 minuta nakon zato sto su to prekrsili a ja sam im rekao + lider Ballas Genga Zivac Smoke pravi se pametan Salje Lokaciju na PDA sa Shotgun u rukama ocu da bude i to da bude kazneno.
Hvala na Citanju.

Cipriano

Player
Player
Hahahah kaze decko koji nas ubija po hq-u i stoji ispred hq-a baita😂 usputno bi zamolio admine da bace malo oko na ovog decka dosta puta je bio kaznjen warnom i na forumu je skoro svaki dan mislim da bi mu trebala jedna karta za bahame da malo oladi

Bat0

Player
Player
1. kako smo mogli znat da ides na evet ne pise ti na celu
2. reko si u POV da se ne smije timat, mi smo poRP sklopili savez o ne napadanju u getu
3. kaze da je zabranjeno da saljes sa PDA dok imas u shotgun u ruci a to sto si bejtovao nas 5 puta u getu nisi naveo

Leon Irac

Player
Player
jeste da mozda te traze da podignes ruke 5 min prije eventa, ali ti si jos uvjek duzan ispunit RP situaciju, tu krsis Fail RP, Fear RP i MG.
vise ces sebi stete napravit nego ovim bandama posto mi samo organiziramo event i to je to. plus POV ti nije trajao dugo kao sta je trajala cijela RP situacjija, pov mora pocet barem od kad su te nasli i mora zavrsit kad je rp situacija gotova, tu si ti zaustavio clip dok
su te jos uvjek molili po 40 put da dizes ruke. ovo je moje misljenje, LP

Status
Not open for further replies.
Top Bottom