Pozdrav administracijo, nisam lik koji kaci admine ili tako nesto jer je okej da svako pogresi nesto ali ova situacija je malo prekrsila meru jer je admin na tu sitaciju reko da ne zna sta da kaze, U 21:17 se odrzao event Ruski Rulet sa nagradom od 300 hiljada, da skratim pricu ostali smo ja jos 2 lika jedan pored mene 81460 i jedan lik koji je skroz levo bio. Kada smo ja i taj igrac 81460 ostali na eventu ( jer je komanda izbacila da je bezuspeno tacnije da nece nas ubiti ) odjednom svi admini i igraci koji su bili na taj event su poceli da pucaju mene i tog lika pored mene iz nepoznatog razloga, ja sam iste sekunde pisao na tiket ako moze da mi se objasni sta se deislo na tom eventu i zasto sam ja ubijen i dovrsen iako sam trebao ostati ziv, Nakon toga vise puta sam pisao na tiket da neki admin dodje do mene i senior , ali niko nije odgovrio dok nije dosao Nikola, ja sam Nikolio objasnio sta se desilo i on je pozvao Kizulea, nakon toga njemu sam postavio isto pitanje nasta je on rekao da nema odgovora. Ja sam mu reko ako moze da mi barem objasni jer ne zelim da kacim nasta je on odgovorio da ne zna jer nije bio tu kada je pisalo uspesno ili neuspesno. Ja sam ostavio POV gde se vidi vise ID-eva koji su pisali uspesno ili bezuspesno kao dokaz da nisam ispao, Ako moze da se pregleda snimak eventa od admina koji su bili i da se objasni razlog sta se desilo, i ako je greska bila mogli su da nas vrate na event kad sam iste sekunde nakon sto sam dovrsen pitao na tiket sta se desilo.
Ostavio sam Kizulea zalbu jer je on pravio event a i zaduzen je da ima POV od eventa
Ostavio sam Kizulea zalbu jer je on pravio event a i zaduzen je da ima POV od eventa