Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Los Santos Vagos | Ilija White

Ilija White

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ilija
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 5+6 SATI
5. Vaš Discord: Ilijaa1231
6. Vaše ingame ime: Ilija White
7. Vaš ID: 72020

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Želim da budem lider Vagos organizacije jer smatram da imam dovoljno iskustva, znanja i volje da ovu organizaciju podignem na viši nivo. Vagos nije samo gang, već porodica koja mora da funkcioniše organizovano, disciplinovano i sa jasnim ciljevima.

Prvi razlog je moj jak osećaj za timski rad i organizaciju. Kao lider, trudiću se da svaki član ima svoju ulogu, da se poštuje hijerarhija i da se svi osećaju kao deo ekipe. Smatram da samo složan tim može ostvariti dominaciju i poštovanje na ulicama.

Drugi razlog je unapređenje RolePlay-a unutar organizacije. Fokusiraću se na realističan gang RP, kvalitetne akcije, planirane događaje i interakciju sa drugim organizacijama. Cilj mi je da Vagos bude poznat po ozbiljnom i kvalitetnom RP-u, a ne po haosu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Za poboljšanje RolePlay-a u Vagos organizaciji potrebno je više organizovanog i realističnog gang RP-a. Fokus treba da bude na hijerarhiji, poštovanju rankova i jasnim ulogama svakog člana. Organizovati redovne RP sastanke, treninge i planirane akcije kako bi svaka situacija imala smisao i priču. Takođe, podsticati članove na kvalitetnu komunikaciju, izbegavanje OOC ponašanja i razvijanje ličnih karaktera kako bi Vagos delovao kao prava, ozbiljna ulična organizacija.

Top Bottom