Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
82416
Players nickname
Haki Mujee
Suspect ID
41759 60234 47852
Date of violation
Dec 14, 2025
Time of violation
21:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=aVFt_w4QfnE

Haki Muje

Player
Player
Radio sam patrolu u SAHPu sa kolegom iz familije koji je trazio prevoz , u pola puta sustiglo nas je par auta , trazili da izadjemo odveli na mjesto ne daleko od toga i opljackali me , uzeli puske metke pancir .. i 7.7K dollara . Bez da sam ista uradio , kada sam ih pitao zasto su me zaustavili rekli su ,, JER SAM JA TAKO HTJEO " .

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prepustiti zalbu Curatorima Neformalnih Org...

Alexios Santos

Player
Player
Hahhaha decko dobices FailRP zabranjeno je da sluzbenim autom vozis drugare iz familije
a ovo je lagano robanje i nije pocetak situacije kad smo dosli do tebe kada si se okrenuo decko ti brojao da stanes a ti kacis sta hoces da ne budes kriv a vidi se FAILRP
Cekamo da vidimo dal ce admin da kazni za FAILRP a nas ne moze kazniti cisto robanje bilo nas je 3 ti si sam tako da lagano ....

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas dostavite početak situacije. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 12 sati

Top Bottom