Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77542
Players nickname
Andjela Spice
Suspect ID
15032
Date of violation
Dec 15, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/X6xNi0UwNts

Markoniks

Akuma Family
Player
Nije dosao na ni jedan event uzima pusne non stop nisam gledao ranije logove ali ovo sam uvatio u ova 2 dana pozz

Davorcis junior

Player
Player
Ja isto priznajem ovo mogu i ja da dostavim moj pov za ovo lice dosao ja sad kod nas u fem uzeo sve pokrao i otiso ako treba imam i ja pov od sve ovo

Rio Bambio

Player
Player
Da budemo iskeni u zadnje vreme je id 15032 vodio ko sto rekao sve akcije jeli pola nas nije imalo permisije u familiji da uzima iz sefa ili iz ammo car.

Markoniks

Akuma Family
Player
druze otisli ste na event pre 5 dana i to kad sam vas zvao nije ni jedan event vodio zato sto sam ja bio tu pozz Uzimate da robate u getu nabijete warn i sve u krug. I jos ova slika nije sa nikakvog eventa

B0jke

Veteran
Leader of unofficial org
Da budemo iskeni u zadnje vreme je id 15032 vodio ko sto rekao sve akcije jeli pola nas nije imalo permisije u familiji da uzima iz sefa ili iz ammo car.
da budemo iskreni 4 od 5 ljudi za 3 dana uzeli 600 pancira 10 000 metaka konstantno opominjanje da se ne vadi orzuje i panciri za osobne zanimacije, nego za evente, a u ta 3 dana otisli 0 evenata tako da ne znam o kojim akcijama govris

Status
Not open for further replies.
Top Bottom