Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Administrators nickname
Nikola Verstappen
Date
Dec 16, 2025
Time
03:41
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1207915/

Tungsten

Player
Player
Postovani,

Jel mi se cini, da administrator Nikola Verstappen daje blazu kaznu igracu tek nakon dogadjaja za koji sam ja tog istog igraca prethodno prijavio?
PG koji se desio posle G.P. 6.15

Igrac mi se u medjuvremenu obratio putem Discord-a kako bi objasnio da mu je potrebna cista evidencija zbog neformalne organizacije, uz molbu da povucem zalbu. Medjutim, zbog njegovog neprimerenog i bezobraznog pristupa, zalbu nisam povukao.

Da li postoji mogucnost da se administrator Nikola Verstappen i navedeni igrac poznaju privatno, te da je iz tog razloga kazna izrecena blaze nego sto je uobicajeno da bi igrac mogao da osnuje tu neformalnu organizaciju.

Molim da se ovaj igrac, kao i svi ostali na serveru, kazni primereno, pravedno i u skladu sa pravilima. Pravila trebaju da budu ista za sve. Kao i da se administrator dodatno obuci/edukuje. Prihvatam da snosim posledice zbog ovoga sto iznosim javno.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Administrator je upozoren na gresku koju je napravio prilikom davanja kazne
Igracu je kazna prepravljena u GP6.15

Sto se tice ovog djela za Neof i moguce korupcije , nema korupcije jer dal to bio PG , 6.15 ne bitno je kazna je kazna igrac svakako ne bi mogao dobiti neof nakon te kazne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom