Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
51249
Players nickname
Zonixx Munjaa
Administrators nickname
Fole Kennedy
Date
Dec 16, 2025
Time
11:09
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1208037/#post-4200415

Zonixx

Player
Player
Dobar dan Administracijo admin me poslao za P.Z.Z 1.1 dje smo obojica bili van kluba i igrac je ubijen sa tim samim nije kaznio igrica koji je pljackao bankomat u klub i radi mg na njegovom povu se vidi kako pljacka bankomat i na mini mapu mu stoji kruzic sto znaci da je on prekrsio 2 pravila za koja admin nije svijestan i ne vodi racuna jer ako se paljivo pogleda dolje mu pise iznad ove verifikacije prime poruke da je ispunio 42 % kradje bankomata koji se nalazi u klub takodje imam pov dje admin Nikola Verstapen govori da je unutar kluba elena trava ispred nije sto je logicno mi smo izasli iz kluba na pov se njegov to vidi zamolicu da se irac kazni adminu skrene panja i meni skine kazna.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
ID 78986 ce dobiti kaznu za MG jer se cuje da prica sa nekim na discordu oko igre , prima / daje info
Tvoja kazna ostaje
Nista vise nije prekrseno , bankomat je sam po sebi GZ al je dozvoljeno startat kradju istog , isto kao i prodavnice oruzja , soka , 24-7 isl
Administratoru skrenuta paznja za MG sto nije kaznio

Status
Not open for further replies.
Top Bottom