Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39683
Players nickname
Anja Plavsic
Administrators nickname
Nikola Luther
Date
Dec 16, 2025
Time
22:22
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1208533/

Anja Hey

#tetka
Player
Pozdrav,

administrator je obradio žalbu koja je isječena i u trajanju od 14 sekundi.

Prije toga u dijelu koji dostavljen nije je bilo 3.2 i neprikladno ponašanje što je uredno isječeno.

Kasno sam reagovala i pisala na forum threadu, administrator je ekspresno rješio žalbu.

Put traje od SAHPa gdje su nas uredno i ispucali i prekršili brdo pravila u tom vremenskom rasponu sam zvala administratora što se isto moze provjeri na spec niko došao nije.

Pretrpili smo i ja i drugi igrač uvrede, koje dizati nećemo, provociranja, uvrede odvratne, neprikladne za bilo koju situaciju.

Nakon toga još oni rade MG, sjede na discordu i zovu drugara da ih dovrši rade MK, i dalje administratora na spec nema...

Cijela situacija traje 10 minuta, a ne 14 sekundi koliko je dotični igrač okačio.

Administrator na spec je pozvan u 22:22 i niko dosao nije, moze se vidjeti u ''Kontaktiraj administraciju'' kad sam zvala.

Molim da se pregleda sve detaljno.

Unaprijed hvala,

Anja

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
POV krece usred neke situacije , kazne skinute svima sa ove zalbe
Ko ima POV od pocetka do kraja neka dostavi na forum zalbe na igrace i bit ce kaznjeni svi koji krse pravila

Status
Not open for further replies.
Top Bottom