ooc psovanje

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Da si ispao covek i podigao ruke ne bi kacio ovo...Jos si ironicanIzvinjavam se gospodine Lucas ako ste se našli uvrijeđeni. Pozz!![]()
To je samo moj problemkolko si grbav da kad bi otisao u pustinju zamenili bi te sa kamilom...
Imam svoj razlog zasto nisam htio podići, ali kada sam ti htio objasniti ušutkivao si me i govorio da podignem ruke.Da si ispao covek i podigao ruke ne bi kacio ovo...Jos si ironican
Razlog. Prije nego što si ti došao pobili smo par ballasa i nismo ih htjeli robat, overili smo ih. I nakon manje od 5 min oni se vraćaju zajedno sa tobom opet pucaju po meni. I to sam mogao da spremim pov da okacim tu bi mozda dobili warn na org ali eto dobro se dobrim vraća.Imam svoj razlog zasto nisam htio podići, ali kada sam ti htio objasniti ušutkivao si me i govorio da podignem ruke.
Ne bi dobili warn jer su njih 2 bila...nas trojica smo dosli naknadno...a zalbu cu povuci samo jer me je emanuel pitaoRazlog. Prije nego što si ti došao pobili smo par ballasa i nismo ih htjeli robat, overili smo ih. I nakon manje od 5 min oni se vraćaju zajedno sa tobom opet pucaju po meni. I to sam mogao da spremim pov da okacim tu bi mozda dobili warn na org ali eto dobro se dobrim vraća.![]()