Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mateja Dark

Player
Player
1.Vase ime IRL:Mateja
2.Vase godine:14
3.Vremenska zona:GMT+2
4.Prosjek online po danu:3+ sata
5.Vas Discord:vodjabezlica
6.Vase ime ingame:Mateja Dark
7.Vas ID:59647
Dodatne informacije

1.Lider za LSPD(Los Santos Police Department)
2.Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije?(Navedite tri razloga uz objasnjenje)
3.Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji
2.1
Zato što volim red i organizaciju. Volim kad stvari funkcionišu kako treba – kad svako zna svoje mesto, kad se poštuju pravila i kad se sve radi timski.LSPD je prava organizacija za to, i mislim da bih kao lider mogao to dodatno unaprediti.

2.2
Imam iskustva i znam kako stvari funkcionišu. Već neko vreme sam na serveru, bio sam deo raznih organizacija i upoznat sam s pravilima i odgovornostima koje lider nosi.LSPD mi je uvek bila zanimljiva organizacija i bila je sa konkretnim RP akcijama.

2.3
Hoću da napravim nešto kvalitetno. Ne prijavljujem se da bih imao “rank”, nego zato što stvarno imam ideje i volju da pokrenem red i disciplinu na pravi način – treninzi, regrutacije, saradnja sa drugim organizacijama, sve ono što treba da postoji da bi LSPD bio aktivan i zanimljiv za sve članove.

3.1

za ulazak u LSPD potrebno je:
1. Svaki kandidat mora imati 13 godina OOC,7 godina IC.
2.Svaki kandidat mora imat cist dosije,i da nema tetovaze na licu i sakama.
3.Da je upoznat sa pravilama grada.

3.2
Svako mora koristiti kodove za komunikaciju.
10-1 svi policajci stanu na liniju.
10-2 odijeno,neprihvatljivo.
10-3 tisina na radio!
10-4 potvrdjeno,prihvatljivo.
10-5 ponovi poslednji prenos.
10-6 zanemari poslednji prenos.
10-7 pauza.
10-8 vracanje sa pauze.
10-10 odvija se pucnjava!
10-20 trenutna lokacija?
10-21 trenutno stanje situacije?
10-99 situacija je zavrsena.
Status 1 dolazak na smenu
Status 2 odlazak sa smene
Kod A pad igre
Kod B F8+U

3.3 Akcije i patroliranje
Icicemo na sve akcije,pomocicemo gradu maksimalno i zaustaviti kriminalce.Gradjani ce se osecati bezbedno.Kada posalju poziv uvek ce neko doci u sto brzem toku.Bicemo aktivni u patroliranju,necemo dozvoliti da se krsi saobracaj.

3.4 Vrhovna Komanda
Imacu vrhovnu High Commandu,ona ce uvek odrzavati red u organizaciji i pomagati,praviti regrutacije,voditi akcije i slicno.Drzacemo oba 2 mandata bez samara,i postovati jedne druge.

3.5 Rankovi:
1.Suspend 48H
2.Suspend 24H
3.Policajac na obuci
4.Cadet
5.Vucna sluzba
6.Milicajac
7.Komunalni Policijac
8.Mladji Policijac
9.Policijac
10.Stariji Policijac
11.Porucnik
12.Stariji porucnik
13. Jedinica P.J
14.Narednik
15.Supervizor
16.Zamenik Komandanta P.J
17.Komandant P.J
18. S.W.A.T
19.Zamenik Komandanta S.W.A.T
20.Komandant S.W.A.T
21..Zamenik vodje patrole
22.Instruktor
23.Vodja Patrole
24.Komandir Stanice
25.Major
26.Direktor Policije
27.Sef odeljenja
28.Asistent Nacelnika
29.Zamenik Nacelnika
30.Nacelnik

3.6 Hirearhija i razumevanje
Svako ce postovati hirearhiju organizacije,izmedju kolega nece biti svadje.Svako ce imate razumevanje prema drugima i postovanja pre svega.U hirearhiji ce svako biti zaduzen za svoju stvar.Pregledavanje aplikacija,pracenja rada organizacije,patrol logovi i slicno.

3.7 Kaznjavanje
Svako prekrseno pravilo bice kaznjivo suspendom.Uvek ce biti pravila organizacije na discordu za svakoga procitati,ako neko hoce nekog drugog da prijavi da je nesto prekrsio mora uvek imati POV.Za to je zaduzena vrhovna High Commanda resavati.Uvek cemo resiti svaki problem i necemo dopustiti konflikt.

3.8 Jedinice
Tu su zamenici i vodje jedinica koje ima svako za svoju stvar, u pomaganju akcija.Bice profesionalni i svakome ce biti odrzena obuka za svoju jedinicu kome je potrebno.Bice red i rada u organizaciji maksimalno!

Srecno ostalim kandidatima!

Top Bottom