Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53544
Players nickname
Ivica_Tosic
Administrators nickname
Andelko_ Bakowski
Date
Dec 19, 2025
Time
00:00
Proofs
xxxxxxxxxxxxxxxxx

Ivica Tosic

Player
Player
Prvo, u situaciji gde sam navodono preksio pravilo je bilo jos dvojica ili trojica koji su uzvratili, ali nisu dobili kaznu. Ja bih zamolio da mi se skine kazna jer nije fer da samo on i ja budemo kaznjeni, a pravilo su prekrsili bukvalno u istom trenutku i ovi koji su uzvratili paljbu...Prijavio sam se za lidera, a zbog ove kazne ce mi to propasti.

Takodje, ostatak price je da smo drug i ja smo isli na kradju masine. Vrteli smo se u tom krugu pokusavali da ukrademo, masina je bila ili na ovoj kuci kod koje smo dobili kaznu, ili kod jedne druge kuce u neposrednoj blizini. Tu smo se vrteli i pucali se ili sa jednima ili drugima. Dosli smo do ovih i mahinalno sam krenuo da pucam, misleci da su to ovi kojima smo odbrojali i nakon toga sam dobio kaznu.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Administrator je donio ispravnu odluku
Sto se tice vase kazne ona ostaje

Sto se tice toga da nije kaznio sve , provjereno je , vise lica se pucalo u tom momentu nije odradio najbolji spec i ne vidi se ID igraca , obzirom da ne mogu da kaznim te igrace , a vama se ne moze skinut kazna jer jasno se vidi da krsite
Administrator ce biti kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom