Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Sergej Ljoskin

Player
Player
INFORMACIJE

1. Vaše ime IRL:
Dimitri

2. Vaše godine:
17

3. Vremenska zona:
GMT +1

4. Prosjek online po danu:
8–10 sati

5. Vaš Discord:
sergi02636

6. Vaše ingame ime:
Dimitri Valkyrski

7. Vaš ID:
27968

DODATNE INFORMACIJE

1. Lider za:
LSPD (Los Santos Police Department)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Razlog 1:
Tokom 57 godina provedenih u gradu radio sam u više državnih organizacija, uključujući LSPD, FIB i SAHP. To mi je omogućilo da steknem široko iskustvo u radu policije, kako u patrolama i saobraćaju, tako i u istragama i koordinaciji sa drugim službama. Smatram da to iskustvo mogu iskoristiti za stabilno i organizovano vođenje LSPD-a.

Razlog 2:
Kroz svoj RP u državnim organizacijama uvek sam se trudio da poštujem hijerarhiju, pravila i realan pristup situacijama. Kao lider bih stavio fokus na disciplinu, komunikaciju i odgovornost, kako bi oficiri znali svoje dužnosti i imali jasan sistem rada.

Razlog 3:
Želim da LSPD bude aktivna i profesionalna organizacija kojoj građani mogu verovati. Smatram da lider treba biti prisutan, uključen u rad i spreman da vodi primerom, što sam spreman da radim svakodnevno.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Smatram da se RP može poboljšati kroz veću prisutnost patrola, realnije postupanje prema građanima i bolju saradnju sa drugim državnim organizacijama. Takođe bih radio na jačanju unutrašnje strukture LSPD-a, kako bi svaki oficir znao svoju ulogu, što bi dovelo do kvalitetnijeg i prirodnijeg RP-a za celu zajednicu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom