Ovaj igrac vec duze vreme pravi vise acc i na svakom je dobio za cheat i ovaj put me zanima kako je on to znao da sam ja ovde
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Debeli, idi jedi burgere i cuti. To sto po tebi svi cheatuju to je nesto drugu. Neko nov je usao u pricu i odmah ti smeta sto nije kod tebe u porodici. Zaista jadno i pacenicki!Ne bih ga banovao samo zato sto decko ne zna ni da cheatuje.. Da nije jadno bilo bi tuzno nema sta. Wallhack iz aviona, prefire svaki metak, prati nisan kroz kontejnere ju Boze sacuvaj..
Bell, nauci da pises prvo, drugo ''neko nov'' bas se vidi da si novajlija, nema sta... Aj ti lepo na hladjenje sad xDDebeli, idi jedi burgere i cuti. To sto po tebi svi cheatuju to je nesto drugu. Neko nov je usao u pricu i odmah ti smeta sto nije kod tebe u porodici. Zaista jadno i pacenicki!
Kai*, jasno predatoru. Milica mi je rekla ona samo 25+ a ti samo 18-Bell, nauci da pises prvo, drugo ''neko nov'' bas se vidi da si novajlija, nema sta... Aj ti lepo na hladjenje sad xD
Pozdrav za Milicu, mora da te je ona nadogradila onda, bila je iskusna i u tomeKai*, jasno predatoru. Milica mi je rekla ona samo 25+ a ti samo 18-
Miki spavas li mirno?Pozdrav za Milicu, mora da te je ona nadogradila onda, bila je iskusna i u tome![]()