Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

doca1

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:. Ivan
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : +GMT00
4. Prosjek online po danu : 2-4 sata
5. Vaš Discord : 7anonimus7
6. Vaše ingame ime : Veljkec Flow
7. Vaš ID : 83014

Dodatne informacije

1. Lider za FIB

Prijavljujem se za poziciju Lidera Federal Investigation Bureau (FIB), jer smatram da imam dovoljno iskustva, znanja i odgovornosti za vođenje jedne ozbiljne i važne državne organizacije.

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Razlog 1 – Iskustvo i poznavanje RolePlay-a

Posjedujem dobro poznavanje RP pravila, procedura i samog rada FIB-a. Znam kako treba izgledati realan rad federalne agencije (istrage, nadzor, tajne operacije), što bih koristio za unapređenje kvaliteta roleplaya unutar organizacije.

Razlog 2 – Organizacione i liderske sposobnosti
Smatram da dobar lider mora biti pravedan, aktivan i autoritativan. Znam pravilno rasporediti zadatke, motivisati članove i održavati disciplinu, što je ključno za funkcionisanje FIB-a kao elitne organizacije.

Razlog 3 – Unapređenje aktivnosti i ugleda FIB-a
Moj cilj je da FIB bude jedna od najaktivnijih i najpoštovanijih organizacija na serveru. Kroz kvalitetne RP akcije, saradnju s drugim državnim organima i ozbiljan pristup poslu, FIB bi imao veći značaj u ukupnom RP okruženju.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

RolePlay u FIB-u se može poboljšati kroz:

• češće i realnije istrage (dugoročni RP slučajevi),
  • obavezne RP obuke za nove članove,
  • strožije poštovanje hijerarhije i procedura,
  • bolju saradnju s PD-om, DOJ-om i ostalim državnim organizacijama.

Na taj način bi se postigao ozbiljniji, realniji i zanimljiviji RP za sve učesnike.

PS: prosla aplikacija mi je bila odbijena jer nemam dovooljno iskusva, imam dovoljno iskustva jer sam vec igro rp na drugim, projektima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom