Informacije
1. Vaše ime IRL:. Ivan
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : +GMT00
4. Prosjek online po danu : 2-4 sata
5. Vaš Discord : 7anonimus7
6. Vaše ingame ime : Veljkec Flow
7. Vaš ID : 83014
Dodatne informacije
1. Lider za FIB
Prijavljujem se za poziciju Lidera Federal Investigation Bureau (FIB), jer smatram da imam dovoljno iskustva, znanja i odgovornosti za vođenje jedne ozbiljne i važne državne organizacije.
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Razlog 1 – Iskustvo i poznavanje RolePlay-a
Posjedujem dobro poznavanje RP pravila, procedura i samog rada FIB-a. Znam kako treba izgledati realan rad federalne agencije (istrage, nadzor, tajne operacije), što bih koristio za unapređenje kvaliteta roleplaya unutar organizacije.
Razlog 2 – Organizacione i liderske sposobnosti
Smatram da dobar lider mora biti pravedan, aktivan i autoritativan. Znam pravilno rasporediti zadatke, motivisati članove i održavati disciplinu, što je ključno za funkcionisanje FIB-a kao elitne organizacije.
Razlog 3 – Unapređenje aktivnosti i ugleda FIB-a
Moj cilj je da FIB bude jedna od najaktivnijih i najpoštovanijih organizacija na serveru. Kroz kvalitetne RP akcije, saradnju s drugim državnim organima i ozbiljan pristup poslu, FIB bi imao veći značaj u ukupnom RP okruženju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
RolePlay u FIB-u se može poboljšati kroz:
Na taj način bi se postigao ozbiljniji, realniji i zanimljiviji RP za sve učesnike.
PS: prosla aplikacija mi je bila odbijena jer nemam dovooljno iskusva, imam dovoljno iskustva jer sam vec igro rp na drugim, projektima
1. Vaše ime IRL:. Ivan
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : +GMT00
4. Prosjek online po danu : 2-4 sata
5. Vaš Discord : 7anonimus7
6. Vaše ingame ime : Veljkec Flow
7. Vaš ID : 83014
Dodatne informacije
1. Lider za FIB
Prijavljujem se za poziciju Lidera Federal Investigation Bureau (FIB), jer smatram da imam dovoljno iskustva, znanja i odgovornosti za vođenje jedne ozbiljne i važne državne organizacije.
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Razlog 1 – Iskustvo i poznavanje RolePlay-a
Posjedujem dobro poznavanje RP pravila, procedura i samog rada FIB-a. Znam kako treba izgledati realan rad federalne agencije (istrage, nadzor, tajne operacije), što bih koristio za unapređenje kvaliteta roleplaya unutar organizacije.
Razlog 2 – Organizacione i liderske sposobnosti
Smatram da dobar lider mora biti pravedan, aktivan i autoritativan. Znam pravilno rasporediti zadatke, motivisati članove i održavati disciplinu, što je ključno za funkcionisanje FIB-a kao elitne organizacije.
Razlog 3 – Unapređenje aktivnosti i ugleda FIB-a
Moj cilj je da FIB bude jedna od najaktivnijih i najpoštovanijih organizacija na serveru. Kroz kvalitetne RP akcije, saradnju s drugim državnim organima i ozbiljan pristup poslu, FIB bi imao veći značaj u ukupnom RP okruženju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
RolePlay u FIB-u se može poboljšati kroz:
- češće i realnije istrage (dugoročni RP slučajevi),
- obavezne RP obuke za nove članove,
- strožije poštovanje hijerarhije i procedura,
- bolju saradnju s PD-om, DOJ-om i ostalim državnim organizacijama.
Na taj način bi se postigao ozbiljniji, realniji i zanimljiviji RP za sve učesnike.
PS: prosla aplikacija mi je bila odbijena jer nemam dovooljno iskusva, imam dovoljno iskustva jer sam vec igro rp na drugim, projektima