Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zalba na odluku administratora | Muhamed Elkhabib

Status
Not open for further replies.
Your ID
13558
Players nickname
Kire Dior
Administrators nickname
Muhamed Elkhabib
Date
Jun 10, 2022
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/120555/#post-423036

Kire Abi

Player
Player
Ovako je pocela prica ja i moj drug smo RDMa-li jednu nasu staru porodicu jer oni stalno nas psuju rade MG i uvek kad ih ubijemo pusju nam sve lice 15277 je u zalbi napiso kako smo mi igrali ali posle toga kad se snimak zavrsava u Non-rp chatu je napiso je*** vam sve administrator ako je procito da pise da smo igrali trebo je da zatrazi POV sto je duzi i da se vidi to igranje pa da nas kaznite i radi toga ali ja trazim da lice dostavi ceo POV a ne POV od 45 sekundi da bi dobilo kaznu. Hvala na razumjevanju.

Kire Abi

Player
Player
Ovako je pocela prica ja i moj drug smo RDMa-li jednu nasu staru porodicu jer oni stalno nas psuju rade MG i uvek kad ih ubijemo pusju nam sve lice 15277 je u zalbi napiso kako smo mi igrali ali posle toga kad se snimak zavrsava u Non-rp chatu je napiso je*** vam sve administrator ako je procito da pise da smo igrali trebo je da zatrazi POV sto je duzi i da se vidi to igranje pa da nas kaznite i radi toga ali ja trazim da lice dostavi ceo POV a ne POV od 45 sekundi da bi dobilo kaznu. Hvala na razumjevanju.
Inace ako treba dostavit cu sliku kad nam je opsovo jer imam samo screen shot.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom