Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
75205
Players nickname
Sung Young
Suspect ID
29197
Date of violation
Dec 20, 2025
Time of violation
19:52
Proofs
https://youtu.be/pRnIWWqKnKk

Vuitton6767

Player
Player
rate Sung Jang, podesi svoja podešavanja. Jedva da išta vidim jer su ti podešavanja u igri užasna. Imaš Fiksu i oštru ocenu slike, smanji je!
A ti prestani od prevodilac da pises , malo greši reci, pitam se zasto li si dosao na RS sigurno nisi banovan na ,,EN,, za cheats ili tako nesto

Deevious

Player
Player
Watch 2025-12-20 19-39-17 | Streamable Наравно да немаш 25% сокова, али извини, ипак нисам могао знати. То је ни због чега. Слажем се са члановима твог тима, брате, и хвала администраторском тиму. Волим вас администраторе.
KAKAV TRIGGER MAJKO BOZIJA

boban12345

Player
Player
Aj mi reci zasto pratis ljude preko dzidova brate reci mi zasto mrdas crosshair kako on trci ispod boce na ovaj video majketi ti si profesionalac nema sta game sense na 1000% ti znas kad on ulazi kad se krece prema bocu ej
То је само добар покрет. Можда немате слушалице или хедсете, па бих вам препоручио да одете да играте Арену.

Mili Aquila

Player
Player
Admini ne znam do kad cete vise da dopustate da likovi ovoliko cituju na serveru, svaka vam cast

Top Bottom