Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
57366
Players nickname
Figger Fanculo
Suspect ID
79506
Date of violation
Dec 20, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/sqa8m3

Uki Majestic

Player
Player
A za tako zvani ID 79506 imate sliku u prvom dostavljenom povu gde je j sam priznao da Ban Evade-a kao sto sam rekao vec ovakvi igraci unistavaju atmosveru sa tim jer ako su banovani bolje je da priznaju gresku i pitaju za oprost po meni ova zalba trebala bi biti uvazena

Akiiii

Player
Player
A za tako zvani ID 79506 imate sliku u prvom dostavljenom povu gde je j sam priznao da Ban Evade-a kao sto sam rekao vec ovakvi igraci unistavaju atmosveru sa tim jer ako su banovani bolje je da priznaju gresku i pitaju za oprost po meni ova zalba trebala bi biti uvoonda unistavas atmosveru sa tvojim
onda i ti unistavas atmosferu

Pepsimen

Player
Player
Sve se vidi u povu bata priznaje da ban evade-a kao sto vidite napisao je nz i a editovao je poruku u kojoj je pisalo da i neznam sta da kazem ali ovakvi ljudi ruse server prvi Idevi su mu 78437 i 7816* kod drugog ida nisam siguran za poslednji broj
vi ste prsli maloga zaneta sto kacite za banevade stvarno ste prsli iskreno kad znate da decko nije ok sa mozgicem

Top Bottom