Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56854
Players nickname
Svaba Pinki
Suspect ID
21545
Date of violation
Dec 21, 2025
Time of violation
15:15
Proofs
https://youtu.be/lp7FVHGhtng

Svaba Gedora

Player
Player
Sve u pov-u kako me je lik skemao za familiju mi smo se dogovarali na pozivu na bubici oko kuce i familije kako zeli da je kupi sa kucom sve u kompletu i rekao mi je da igra na laptop i da mu ne radi kamerica i bojao se da ga ne skemam onda sam ja njemu rekoa da cu ja da upalim kamericu prebacit mu familiju i da on meni da iznos od 18.5 miliona kada sam prebacio familiju on je rekao imatel kola da odemo do banke da podgnemo ja sam rekao nemamo te je moj drug Nemanja uzeo motor te smo se uputili prema parkingu da uzmemo auto ja sam bio u pozivu sa doticnim 21545 nakon sto smo mi otisli on je izasao sa poziva na Diskordu i blokirao me molio bih da se igrac strogo kazni jer ovakim poput njega nema mesta ode Hvala na citanju.

paul rambladesh

Player
Player
Sve u pov-u kako me je lik skemao za familiju mi smo se dogovarali na pozivu na bubici oko kuce i familije kako zeli da je kupi sa kucom sve u kompletu i rekao mi je da igra na laptop i da mu ne radi kamerica i bojao se da ga ne skemam onda sam ja njemu rekoa da cu ja da upalim kamericu prebacit mu familiju i da on meni da iznos od 18.5 miliona kada sam prebacio familiju on je rekao imatel kola da odemo do banke da podgnemo ja sam rekao nemamo te je moj drug Nemanja uzeo motor te smo se uputili prema parkingu da uzmemo auto ja sam bio u pozivu sa doticnim 21545 nakon sto smo mi otisli on je izasao sa poziva na Diskordu i blokirao me molio bih da se igrac strogo kazni jer ovakim poput njega nema mesta ode Hvala na citanju.
nigde se ne spominje iznos, bolje dostavi ceo pov

Svaba Gedora

Player
Player
Admin Lui Alcapone je bio citavo vrijeme pored nas vjerovatno ima pov toga tako da prijatelju na tvoju zalost sto si skemercina takvim mesto odje nije bolje se uvati nekog tetrisa da igras :)

KostaOnly

Player
Player
dzabe ti to brate ako admin ima pov nemoze on da ga okaci jeste te on skemao al ti mora imas ceo pov
svakako vidis da je klosar neces nista dobiti ako ga okacis

Miki Black.

Player
Player

Status
Not open for further replies.
Top Bottom