Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
17256
Players nickname
Marko Markoviic
Suspect ID
41759
Date of violation
Dec 22, 2025
Time of violation
00:12
Proofs
https://youtu.be/olFpBjkY5Co

Alexios Santos

Player
Player
To sto se ne cuje kod tebe da ti je brojano ne znaci da nije , poslacu ja snimak gde se cuje da smo ti brojali a drugo prekrsio si pravilo da bezis u zelenu zonu ako je situacija pocela van zone ne smes to da radis i prekraio si fear rp dobices kaznu dzabe si okacio klip a tebe mi ne udaramo namerno nego kako da te zaustavim drugacine a neko ne zna bas pravila sva ..

MakiiCorelli

Player
Player
JBG imas klipano kod mene ja nisam cuo nikakvo brojanje, a kao drugo nije kako da me zaustavljate nego vi namerno udarate non stop u mene a kao trece vidi se na klipu kako moj drug Dzoksy Bombas isto nije bilo brojanje nego samo pucanje kao i kod mene. Zamolio bih Administraciju da se tacno pregleda Snimak sve se vidi i sve se cuje.

Alexios Santos

Player
Player
na 0:19 se cuje da ti lik 78374 broji kaze stani sa strane imas 5 sekundi 5,4,... i ti odlazis a okruzen si autima to je FearRP
Nakon toga krsis MG jer pricas da te robamo a drugar ti kaze da dodjes kod bolnice i ti dolazis cime krsis P.Z.Z 1.3 Dobijas Warn za to <
i kod bolnice namerno kocis da bi se zakucali u tebe i kazes da te udaramo to je bait na 3:26 se vidi da te niko namerno ne udara nego te pratimo. Au brt i ti kacis to sto igras ako se samo zalis

Last edited:

Kristijan00

Player
Player
на 0:19 се цује да ти лик 78374 броји казе стани са стране имас 5 секунди 5,4,... и ти одлазис а окрузен си аутима то је ФеарРП
Након тога крсис МГ јер причаш да те робамо а другар ти каже да дођеш код болнице и ти долазиш циме крсис ПЗЗ 1.3 Добијас Варн за то <
и код болнице намерно коцис да би се закуцали у тебе и казес да те ударамо то је баит на 3:26 се види да те нико намерно не удара него те пратимо. Ау брт и ти качис то сто играс ако се само
ЈБГ имас клипано код мене ја нисам чуо никакво бројање, а као друго није како да ме зауставите него ви намерно ударате нон стоп у мене а као што се види на клипу како мој лек Дзокси Бомбас исто није било бројање него само пуцање као и код мене. Замолио бих Администрацију да се тачно прегледа Снимак све се види и све се чује.
Дete malo brojano ti bezis u zelenu zonu dok ti nisu drugari dosli pa ste dosli da smarate nas i sad kacis bez razloga tebi je brojano i zalba ti odbijena 🤣

Alexios Santos

Player
Player
niko tebe nije namerno udarao ako bi se gledalo realno po pravilima Rolepay-a al nece se tako gledati , trebao si da izadjes odma cim si bio opkoljen i ono sto si namerno kocio jer pada sneg i svi se klizaju kaze da je CR vrv to admin nece uzeti u obzir nego ce davati CR a to nije cr jer lik namerno koci i mi se u brzini od 200 ne mozemo da ukocimo cak se i vide tragovi kocenje al moraju svi pravila da znaju pa da se prica al nbt .. P.Z.Z 1.3 i Fear+MG si prekrsio .

Top Bottom