Sve se vidi u POV.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!на 0:19 се цује да ти лик 78374 броји казе стани са стране имас 5 секунди 5,4,... и ти одлазис а окрузен си аутима то је ФеарРП
Након тога крсис МГ јер причаш да те робамо а другар ти каже да дођеш код болнице и ти долазиш циме крсис ПЗЗ 1.3 Добијас Варн за то <
и код болнице намерно коцис да би се закуцали у тебе и казес да те ударамо то је баит на 3:26 се види да те нико намерно не удара него те пратимо. Ау брт и ти качис то сто играс ако се само
Дete malo brojano ti bezis u zelenu zonu dok ti nisu drugari dosli pa ste dosli da smarate nas i sad kacis bez razloga tebi je brojano i zalba ti odbijenaЈБГ имас клипано код мене ја нисам чуо никакво бројање, а као друго није како да ме зауставите него ви намерно ударате нон стоп у мене а као што се види на клипу како мој лек Дзокси Бомбас исто није било бројање него само пуцање као и код мене. Замолио бих Администрацију да се тачно прегледа Снимак све се види и све се чује.![]()
jeste zbog snega ne mozes da kocis naglo a to admini nece da gledaju nego ce dati kazne jer su zato i postali admini a ti ces da dobijes za P.Z.Z 1.3 warn i 180 minuta neces moci da budes ni u jednoj org jer si prekrsio ,FearRP, bio si opkoljen i neas strah za zivot , P.Z.Z 1.3 usao si u gren zonuu kada je situacije pocela na autoputu ,+MG jer si pricao sa drugarom o IC situaciji i dosao je da ti pomogne ako admini reaguju kako treba bices kaznjen za P.Z.Z 1.3 jer je to najvece sto si prekrsioNije to moj drugar al okej.. nije uspeo zato sto nije stavio celu situaciju od pocetka, na moj pov se vidi od pocetka kako mene autom udarate namerno i posle isto znaci tacno se vidi da nije sluacajno zbog snega.. Videt cemo sta odluci Administrator