Sve se vidi u POV.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!на 0:19 се цује да ти лик 78374 броји казе стани са стране имас 5 секунди 5,4,... и ти одлазис а окрузен си аутима то је ФеарРП
Након тога крсис МГ јер причаш да те робамо а другар ти каже да дођеш код болнице и ти долазиш циме крсис ПЗЗ 1.3 Добијас Варн за то <
и код болнице намерно коцис да би се закуцали у тебе и казес да те ударамо то је баит на 3:26 се види да те нико намерно не удара него те пратимо. Ау брт и ти качис то сто играс ако се само
Дete malo brojano ti bezis u zelenu zonu dok ti nisu drugari dosli pa ste dosli da smarate nas i sad kacis bez razloga tebi je brojano i zalba ti odbijenaЈБГ имас клипано код мене ја нисам чуо никакво бројање, а као друго није како да ме зауставите него ви намерно ударате нон стоп у мене а као што се види на клипу како мој лек Дзокси Бомбас исто није било бројање него само пуцање као и код мене. Замолио бих Администрацију да се тачно прегледа Снимак све се види и све се чује.![]()