Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved LSPD | Korumpirana Biografija | Ivkez Von | 18846

Status
Not open for further replies.

Ivkez Von

Player
Player
Organizacija: Los Santos Police Department ( LSPD )

Ime: Ivkez Von
Starost: 63 godine
Nacionalnost: hrvat
Mesto rođenja: Hrvatska (Zagreb)
Pol: Muski
Boja očiju: Braon
Boja kose: smeđa
Tetovaže: Ruke,noge,prsa
Prednosti: Strpljiv,inteligentan, snalazljiv,Jak,vjest pucač
Slabost: lako se iznerviram

Životna priča:

Ivkezz se rodio u velikom gradicu u Hrvatskoj 28/12/1998 godine. Skrbnici su mu bili Otac David i majka Ema.Ali je zivio sa djedom koja je bila bivsa Policajac. Kao djete bio sam dosta zaigran ali jako hrabar . Kroz svoje djetinstvo sam prosao svasta, kroz probleme sa skolom i problema sa novcem.Kako sam malo odrasta vratio sam se roditeljima u grad pod imenom Los santos. Mama je tamo nasla posao zajedno sa ocem.Naravno nakon toga kako sam i ja vec odrastao doslo je vrjeme da se odselim od roditelja. Dok sam ja bio na vojnoj obuci moj otac se okrenuo kriminalu radi loseg financiskog stanja . Nasao je mjesto u opasnom gangu po imedu Bloods i tamo je radio provale i otmice. Jednog dana iznervirao je sefa i sef ga je izbacio iz bande i oteo moju majku. Fib je naso moju majku ali moja majka je bila ranjena i Fib joj nije mogao pomoci. Zbog tog incidenta Ivkez se okrenuo spašavanju ljudi.

PRICA O KARIJERI:

Nakon incidenta sa majkom Ivkezz je otišo na ragrutaciju u Los Santos Police Department ( LSPD ). Radeci ondje Ivkez se jako trudio i stekao dosta prijatelja Ajnur Bulgarrii , Hans Creed, Sava Despotovic, Ninoslav Spikojevic i Davida Mersii-a. Ivkezz je imao dosta ocevih prijatelja koji se bavili kriminalom, polako su ga uvlacili u svjet kriminala. Ivkezz je postao dosta dobar u kriminalu ali nije htio napustiti LSPD. nakon nekog vremena radom i disciplinom je dobio Zamjenika Nacelnika . Postao je jako dobar u tome sto radi, cak i najbolji u gradu a i šire. Ivkez i dalje zeli da se bavi spašavanjem ljudi a da se u tajnosti bavi stvarima koje su ga ocevi prijatelji naucili.

Ishodi:

1. Ivkez moze da obavlja sve stvari sa svim vrstama pistolja (tejzer,rev...) u ruci kao sto su kucanje na PDA, pruzanje prve pomoci, vezivanje, ubacivanje/izbacivanje u/iz auto/auta, pretrazivanje (sa bilo koje strane), kupljenje stvari sa poda
2. Ivkez može ići u geto sam dok je na dužnosti (pljačka, saradjuje sa kriminalcima ili članovima porodice).
3. Ivkez može patrolirati u getu radi lakse potrage za traženim licma i sakupljanja dokaza o različitim kriminalnim bandama.
4. Ivkez može da obavlja sve korumpirane radnje (skloni poternicu i dosije, primi mito i ilegalne predmete, slomi kamericu, pokrene bekstvo)

5. Ivkez može da ide sam protiv dvoje. (Ne plaši se 2 uperena oružja)
6. Ivkez može nositi bilo koju masku, undercover uniformu ili pancir dok je na dužnosti – vrlo je obučen i često bira uniformu za određene akcije.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom