By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sine to ti nije citav povWatch jbg ryzene | Streamable pogledaj 2 puta stojis full open i places![]()
znas da kad si sam u vc i igrica ti je pojacana do kraja cujes korake ljudi tupko i cujes merdevinejebe se meni sto si me ubio nego sto si me prefire kad sam tek doso bas ti znas gde cu ja doci
ma tisi taj cujes na 20 kilometara dostavi citav pov i ne seriznas da kad si sam u vc i igrica ti je pojacana do kraja cujes korake ljudi tupko i cujes merdevine
uspori video pa ces vidjeti kako kad te vec zanima tolikoa ti meni objasni kako si ovaj metak uspeo da pogodis u glavu hahahah e moj ti
uspori video pa ces vidjeti kako kad te vec zanima toliko
samo se pomiri da ga dudlate brandi svi kompletnokolko ja znam i miljan je protiv citera pa eto ko mu je u femliji
dostavi citav pov da vidimo nestoljubomorne duse mogu da znas i sam dalje![]()
au marko yakuza 68k id odbio pcc zbog 1337 i rubiroza cleanera da ne skine brandi nefWatch jbg ryzene | Streamable pogledaj 2 puta stojis full open i places![]()
zamisli da padne pc check… brando i brandin duvac kurca milorad koji ne radi nista u zivotu bi mu dosli na kucu makar su oni tako pricali..au marko yakuza 68k id odbio pcc zbog 1337 i rubiroza cleanera da ne skine brandi nef
68k id?au marko yakuza 68k id odbio pcc zbog 1337 i rubiroza cleanera da ne skine brandi nef