Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15277
Players nickname
Leonardo Petrovic
Suspect ID
6790
Date of violation
Jun 10, 2022
Time of violation
1:53
Proofs
https://youtu.be/J4UGq8U0kOE

Leonardo1406

Player
Player
U videu se vidi kako krademo auto od ID:6790 i nas clan je isao po brdu s dzipom da ih izbjegne jer auto nemoze da vozi po brdu ali i dalje je on nastavio voziti te je gurao s autom dzipa onda u videu 0:47 sam mu krenuo gurati auto i on je izasao i slucajno sam ga zgazio i onda me je poceo psovati!

Ognjen Kartel

Player
Player
U videu se vidi kako krademo auto od ID:6790 i nas clan je isao po brdu s dzipom da ih izbjegne jer auto nemoze da vozi po brdu ali i dalje je on nastavio voziti te je gurao s autom dzipa onda u videu 0:47 sam mu krenuo gurati auto i on je izasao i slucajno sam ga zgazio i onda me je poceo psovati!
brate moj mg pricate tokom akcije preko discord-a

Ognjen Kartel

Player
Player
takodje i car ramming

Luka Lopac

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • POV nije dostupan.
  • Žalba nije ispravljena u zadanom roku!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom