Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48221
Players nickname
Popke
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 24, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=5SSMdCPt5-8

Popke Magomedov

🍓
Player
Da je neko zbog jedne svoje greške, iskopao snimak, montirao snimak, molio i pušio kurac drugaru da iskopa stari snimak, pa onda opet montirao da bi posle četiri meseci, postavio snimak koji više nije validan. Idi stoj na nekoj pumpi i puši kurac suvozaču..!
Uf bre ce izgoris , mnogo je to reci za tvoj mozgic

Vin Turbo

Player
Player
Znam da te boli što sad stojiš u demorgan i pišeš ovde na forumu, idi sedi malo, izbacaj ga i na spavanje, danas škola imaš pismeni iz srpskog jezika!!

VasilijeZzZ

GrandRP <3
Player
Drogirani, u toku je pljačka bila. Admin je specao sve i zato si otišao u demorgan. Mi smo lepo zvali admina i rekli da speca u svakom slučaju ako neki majmuni odluče da se prave pametni, baš kao ti.
admin specao od kraja situacije...

Popke Magomedov

🍓
Player
Drogirani, u toku je pljačka bila. Admin je specao sve i zato si otišao u demorgan. Mi smo lepo zvali admina i rekli da speca u svakom slučaju ako neki majmuni odluče da se prave pametni, baš kao ti.
vidim , samo sto vam je Nemanja Kalabasster izbacen iz fama i vi cete

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Nedovoljno dokaza , nigdje na POVU ne vidim onaj mali zvucnik iznad njegove glave kada to govori samim time radi mogucnosti da je POV namjesten zalba nece biti prihvacena ili ako imate POV na kom se jasno vidi da to govori ID koji kacite onda kreirajte novu zalbu , svi sto ste vrjedjali jedni druge ovde pokaznjavani su forum nalozi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom