Ajd i ja da ti odgovorim.
Ja ni ne znam ko si ti i sta uopste ti isterujes neku pravdu, mislim kontam da su ti ovo drugari ili sta vec... Ali isto kontam da onda nista nisi bolja od njih, sto se takodje vidi i iz prilozenog, ali ajde o tome cu kasnije

Prvo da ti se zahvalim sto si moj verni fan i sto me pratis u tajnosti, jer drugacije ne bi ni imala sansi, iskreno. E sad da se vratim na temu posto doticna kaze da sam "toxican" Ja sa ovom osobom prvi put sad imam kontakt neki, nisam ni znao da postoji, toliko je bitna, takodje je doticna postena osoba izjavila da krsim pravila ing ona je ubedjena, ali opet MOLI da se to proveri? I kaze da vredjam ljude po forumu, i da jos imam ing kazni? :'D A u zivotu je nisam primetio na serveru...
E sad sto se tice konstantnog krsenja pravila, Sreco ovde sam ti skoro od samog pocetka i neizbezno je biti kaznjen u nekim situacijama, pritom smo ljudi svi gresimo pa tako i ja, sto ne krijem i kad pogresim ja preuzmem odgovornost i prihvatim, ne glumim postenje

. A pogotovo sa takvim ljudima sa kojima se druzis, koji su "posteni" A dodju da kradu 3 poklona, pritom me ubijaju dok spavam (AFK) posto moram da ti crtam jer se iz prilozenog vidi da si jako inteligentna i bas se divim komentarima, takodje me zanima ko ti pisao zalbu i dao ovakvu ideju, ali opet to je stvar vas postenih pa se ne zamaram... Ali da, da ne nabrajam ostale vase jadne situacije, jer ne umete drugacije nego samo da KRADETE i posle dodjete da placete po forum kako ste vi posteni i kako se svi trudite da doprinesete proektu, a bulju bi dali za 2 panela, tako da pusti ti te price i ne placi po tudje groblje nego sacuvaj to postenje u koje se kunes za van ovo, to ti je moj iskren savet.
Meni je jasno da vas boli, i jasno mi je da vas je sramota sto ste ispali takvi kakvi jeste, ali opusteno i to je za ljude, a mi smo tu da prastamo. Ali mi nije jasno gde vam je barem malo muskosti i sami da se javite i nastavite da budete jaki ko sto se predstavljate po komentarima, a ne da mi dodje tamo neka da me kaci za konstantno krsenje pravila, znaci doveo sam vas dotle da ste zamenili uloge, da ona ima veca muda od vas iako je upala ko sljuva u .. Vi ste dopustili da zensko bije vase bitke?

Tolko i tome koliko ste jaki, koliko ste posteni, koliko imate casti i obraza. Lopovciki