Lik je ocajan u valorantu tak da ima pravovalorant hahahahhahaha
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Lik je ocajan u valorantu tak da ima pravovalorant hahahahhahaha
Jako dobra fora neymar bas si elokventanVidoje donesi mi 2 cetvrtine burek sa sirenje i pekaski jogurt da imam za dorucak ujutru
Sinko znas li koje sam ja za tebe sekspir beJako dobra fora neymar bas si elokventan
?Lik je ocajan u valorantu tak da ima pravo
Blitz ni u grandu nisi nista bolji
uzasan je likBlitz ni u grandu nisi nista bolji
.uzasan je lik
xaxaaxaxjesmo ljuti ju ju
Kao sto sam vec rekao, ako imate dokaze kacite.Upravo su mi poslali ovo, i moram da iskomentarisem.
Smešno je sto se reportate medjusobno, ne umete da ratujete u igrici, ubijanje pre zone, trolanje sta god... Znate kako vec ide kod mene, a ne kao picke plačete.
Podsecate me na onu decicu, kad dobijete cusku u skoli, trcite kod nastavnice da placete, e tako sad placete kod Aldina
Lazar Rokafela, ne secas se kad si poklonio bankomat kad si prestajao da igras?
Eto samo ja nisam picka da reportam, igrajte uzivajte boli me kurac.
Teo i Tose, Ne secate se za 1.7 i medjusobno prebacivanje, a tu drkate kurac i nesto prozivate
Izdrzire braco i nemojte Miljana i Johnija da mi dirate !!! i mog najveceg prijatelja Cipriana...
Dok vi tipkate po tastaturi, pisete nove zalbe, ja i cipri idemo opalit po jos jednu gospodjicu!
POSTOVANJE !![]()
Mi samo cekali tvoju dozvoluKao sto sam vec rekao, ako imate dokaze kacite.![]()
Imate jeMi samo cekali tvoju dozvolu