Molim da se kazni forum doticnog zato sto me je ovo bas jako uvrediloucuti debeli niko ti nije dao rec
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Molim da se kazni forum doticnog zato sto me je ovo bas jako uvrediloucuti debeli niko ti nije dao rec
i mene bi da se merim na stocnu vagu veprinoMolim da se kazni forum doticnog zato sto me je ovo bas jako uvredilo
Administracijo kaznite ovog igracai mene bi da se merim na stocnu vagu veprino
jocke is cold cold is jockeAdministracijo kaznite ovog igraca
ovo stvarno nije uredu
i pozovi mackicu da dodje i zajedno da se lizete i da gledate forumOdoh da napravim sebi kaficu ovo ce biti veoma zanimljivo![]()
u jbti pozovi mackicu da dodje i zajedno da se lizete i da gledate forum
jel i to drug kaci za jocketa ili kako???Administracijo kaznite ovog igraca
ovo stvarno nije uredu
Ne moze ni sfera vise pa mora po forumu da se cviliNa Grand serveru važe za jednu od najboljih i najjačih familija. Dokaze dostavljam u nastavku, gde se može čuti kako članovi familije otvoreno podržavaju čitera. Takođe, pre bizzwara dana 28.12.2025., može se videti da lider tog igrača (ID 53) istog oslovljava njegovim pravim imenom, iako je trenutno registrovan pod imenom Dany Euphoria (ID 75569). Pored toga, navedeni igrač na svakom turfu, kao i na eventima, ostvaruje izuzetno zapažene performanse.Pošto očigledno ne može da im se uđe u trag, smatram da je ovo sasvim dovoljno.
Dokaz 1 (Discord razgovor):
Dokaz 2 (POV sa foruma – glas ID 53):
Administrator Aldin je već obavešten o ovim navodima, ali s obzirom na to da smatramo da ova tema prevazilazi komunikaciju putem privatnih poruka, u skladu sa hijerarhijom administracije, molimo da, ukoliko je moguće, neki od viših administratora pregleda ovu žalbu.
Sramota
I mackama napravi po kafuOdoh da napravim sebi kaficu ovo ce biti veoma zanimljivo![]()
jel i to drug kaci za jocketa ili kako???
Naravno imaju vise dupe od pola vas obrazI mackama napravi po kafu
ajde nam razjasni sta si reko posto ti je gramatika na nivou tvoijh macakaNaravno imaju vise dupe od pola vas obraz
Džemile, ne blamiraj se više. Svi znaju da si čiter, ne uvlači im se. U Valorantu ne znaš gde je levo, rank Iron.Tebra yakuza ima rage citere o cemu vi