Informacije
1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 32
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: Nemanja93
6. Vaše ingame ime: Nemanja Zajcev
7. Vaš ID: 19165
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Rankove nemam sta da pisem,videcemo vec ako se uzme org.Srecno ostalima!
1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 32
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: Nemanja93
6. Vaše ingame ime: Nemanja Zajcev
7. Vaš ID: 19165
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Ovo nisam vodio,svidja mi se onaj kruzni tok u HQ.
- Sta vise da vam pricam,imacu aktivnu organizaciju koja nije afk vec RP organizacija.
- Smatram da su bande vec duze vreme u problemu sa ljudstvom i organizacijom generalno u interakciji sa drzavnim organizacijama i mislim da mogu bolje da ih organizujem i uspesno vodim.
- I dalje se u bandama ne razlikuje IC i OC chat,prvo bih to ispravio
- Smatram da je banda iako kriminalna opet je ORGANIZACIJA i smatram da treba da bude organizovana
- Svaki cin bi imao svoje zaduzenje i obaveze
- Trudio bih se da imam i zajdenicke akcije sa nekom bandom u cilju "pobede" u npr talackoj situaciji
- Primetio sam da bande samo odrade nedeljnu aktivnost i onda nemaju interakciju sa drzavnim organizacijama,to bih promenio
- Talacke su konstantno na istim mestima i svode se na isto.Bez nekog RP-a se to zavrsava i razilazi.To bih dosta promenio sa strane bande
- Radio bih na obuci novih igraca,primetio sam da dosta njih npr podize stvari sa puskom itd..
- Povecao bi prisustvo moje organizacije na serverskim dogadjajima kao sto su podmornica,dousnik itd..
- Imam dosta ideja sto se tice poboljsanja RP-a unutar organizacije i van nje ali to bih naravno resavao u saradnji sa svojim kuratorima.
Rankove nemam sta da pisem,videcemo vec ako se uzme org.Srecno ostalima!