Poz admini ovaj decko i ako sad ne krsi pravila al na forumu nista nema al vidi te ing evo ovako:
Approved - Nacionalizam + G.P 3.2 | 54614
i ovo nije nista od njegovog bana ima jos 3 stranice i plus disbanduje druge org nabija warnove i sve tako zna aldin verstapen
Approved - Nacionalizam + G.P 3.2 | 54614
Approved - PG l 54614,49239
Braca nas ubacila u organizaciju, i odma cim su nam dali rank krenuli da nas ucenjuju, dali blacklistu igracu 63359 i omda ga robali, sa puskama u ruci. Ovakvo unistavanje RP-a je prosto jadno i glupo, ili da se kazni org (warn) ili pojedinacno, svejedno.
gta5grand.com
Approved - Gp 6.15 TK MG 73973 54614
gp 6.15 puko skino pancir tk ubio me a zajedno samo u famu a mg jer su se dogovorili na dc da me ubiju da ukradu masinu
gta5grand.com
Approved - CR , FailRP | SAHP
Tri sahp-ovca se opet kurce i ponasaju se kako ne treba.
gta5grand.com
Approved - G.P 3.2 54614
sve se cuje u pov kad je odlazio da mi je reko da ce mi j***** FAMIJILU
gta5grand.com
Approved - G.P 3.2 54614
sve se cuje u pov kad je odlazio da mi je reko da ce mi j***** FAMIJILU
gta5grand.com
Approved - RDM,G.P 3.1 | ID 54614
Prodavao sam coveku auto.Dao sam mu kljuceve da ga isproba i otisao je do svoje kuce rekao da izadjem i napustim posed sto sam i uradio i nakon toga me je jurio i udarao pesnicama dok nisam umro.Vredjao me je pre no sto je rekao da izadjem iz auta sto se cuje u klipu.Saljem klip.
gta5grand.com
Approved - RDM,G.P 3.1 | ID 54614
Prodavao sam coveku auto.Dao sam mu kljuceve da ga isproba i otisao je do svoje kuce rekao da izadjem i napustim posed sto sam i uradio i nakon toga me je jurio i udarao pesnicama dok nisam umro.Vredjao me je pre no sto je rekao da izadjem iz auta sto se cuje u klipu.Saljem klip.
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I 54614
U povu se vidi kako mi stranac 54614 pise u non rp chat da sam FUFICA!
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I 54614
U povu se vidi kako mi stranac 54614 pise u non rp chat da sam FUFICA!
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 EARRAPE | 54614
Sve u povu. ubija bez razlgoa ovde je javno i drugo dere se u mic
gta5grand.com
Approved - FailRP + PG | 54614
Dve minute pre panela dolazi te nas hapsi, pokupi panele, odveze nas i pobegne.
gta5grand.com
Approved - CR | 73925, 54614
U POVU se jasno vidi kako krse navedeno pravilo a sto nebi smjeli raditi.
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 + Fail RP | 5201
Sve se vidi u pov-u kako su me terali da podignem ruke ja sam zatim podigo ruke i igrac ID 5201 me je ubio bez brojanja te samim tim je prekrsio Fail RP i GP 6.15 Hvala na pomoći vaš Mrle Mrkalj. M.M.
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.8 | Marko Dionis
Kako je mogao da nas banuje ako smo meditirali nad likom ako pravilo ide ovako | 6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana | samim tim mi smo samo meditirali nit smo pljunuli likovi niti...
gta5grand.com
i ovo nije nista od njegovog bana ima jos 3 stranice i plus disbanduje druge org nabija warnove i sve tako zna aldin verstapen