Ovako ovaj momak me pucao ispred moje kuce bez ikakvog razloga kada sam ja njega ubio on je javio na discord drugarima i pojavilo se njih 2 i njih sam ubio i na kraju je krenuo da me psuje ooc...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sacekaj sekundu ti sad ces da vidisOvako ovaj momak me pucao ispred moje kuce bez ikakvog razloga kada sam ja njega ubio on je javio na discord drugarima i pojavilo se njih 2 i njih sam ubio i na kraju je krenuo da me psuje ooc...
Osoba prije svega toga, sad cu sve jasno da objasnim , ja sam bio ispred kuce zalivo sjemenke,Ovako ovaj momak me pucao ispred moje kuce bez ikakvog razloga kada sam ja njega ubio on je javio na discord drugarima i pojavilo se njih 2 i njih sam ubio i na kraju je krenuo da me psuje ooc...
Sacekaj sekundu ti sad ces da
Admini gledajte sad, ja sam bio zalivo sjemenke i on dolazi navodno da kupi kucu, ja kazem da ne prodajem i odbrojim mu 5 sekundi daase smakne iz dvorsita, onda on vadi shootgun i krsi Generalno Pravilo 6.15, onda ljudi koji su mi drugari doslu da zaliju sjemenke moje su ga visili i ubili, ja sam onda uradio NLR jer je on 6.15, i onda dolazi on opet, ubijamo ga i robamo, i on fearrp bjezi u kucu, te izlazli iz kuce ubija me psuje me rijecima, te sam mu napiso da je picka zato sto krsi previse pravila, ja sad necu nista dobiti za ovo jer nije OC vrijedjanje!!! Imam 2-3 svijedoka koji ce to da potvrde!Ovako ovaj momak me pucao ispred moje kuce bez ikakvog razloga kada sam ja njega ubio on je javio na discord drugarima i pojavilo se njih 2 i njih sam ubio i na kraju je krenuo da me psuje ooc...
ja mislim da je ovo sve pisao u non rp chatu a i picko i peder nije ooc vredjanjeOvako ovaj momak me pucao ispred moje kuce bez ikakvog razloga kada sam ja njega ubio on je javio na discord drugarima i pojavilo se njih 2 i njih sam ubio i na kraju je krenuo da me psuje ooc...
da jesteja mislim da je ovo sve pisao u non rp chatu a i picko i peder nije ooc vredjanje
momak kuca ti je u ghetto o cemu mi pricamo?Osoba prije svega toga, sad cu sve jasno da objasnim , ja sam bio ispred kuce zalivo sjemenke,
Admini gledajte sad, ja sam bio zalivo sjemenke i on dolazi navodno da kupi kucu, ja kazem da ne prodajem i odbrojim mu 5 sekundi daase smakne iz dvorsita, onda on vadi shootgun i krsi Generalno Pravilo 6.15, onda ljudi koji su mi drugari doslu da zaliju sjemenke moje su ga visili i ubili, ja sam onda uradio NLR jer je on 6.15, i onda dolazi on opet, ubijamo ga i robamo, i on fearrp bjezi u kucu, te izlazli iz kuce ubija me psuje me rijecima, te sam mu napiso da je picka zato sto krsi previse pravila, ja sad necu nista dobiti za ovo jer nije OC vrijedjanje!!! Imam 2-3 svijedoka koji ce to da potvrde!
da jeste
+ si pricao i na rp chatu dok si mrtav aj ti saberi sad svoju kaznu a ti se zalis ovde za minimum
Nije dozvoljeno svakako ispred kucemomak kuca ti je u ghetto o cemu mi pricamo?
BAHAHAHAH JA NMG DA VERUJEM BAHAHAHAHAHSad smo ti opljackali kucu jer si kid brt
moras imati POVOsoba prije svega toga, sad cu sve jasno da objasnim , ja sam bio ispred kuce zalivo sjemenke,
Admini gledajte sad, ja sam bio zalivo sjemenke i on dolazi navodno da kupi kucu, ja kazem da ne prodajem i odbrojim mu 5 sekundi daase smakne iz dvorsita, onda on vadi shootgun i krsi Generalno Pravilo 6.15, onda ljudi koji su mi drugari doslu da zaliju sjemenke moje su ga visili i ubili, ja sam onda uradio NLR jer je on 6.15, i onda dolazi on opet, ubijamo ga i robamo, i on fearrp bjezi u kucu, te izlazli iz kuce ubija me psuje me rijecima, te sam mu napiso da je picka zato sto krsi previse pravila, ja sad necu nista dobiti za ovo jer nije OC vrijedjanje!!! Imam 2-3 svijedoka koji ce to da potvrde!
Znam vidicu ako su imali mojimoras imati POV