Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24616
Players nickname
Gustavo Cortez
Suspect ID
10845
Date of violation
Jun 11, 2022
Time of violation
10:53
Proofs
https://imgur.com/a/jG0LZlw

Cortez Bajic

Gustavo Cortez
Player
Ovako ovaj momak me pucao ispred moje kuce bez ikakvog razloga kada sam ja njega ubio on je javio na discord drugarima i pojavilo se njih 2 i njih sam ubio i na kraju je krenuo da me psuje ooc...

Vukasin Siciliano

Player
Player
Ovako ovaj momak me pucao ispred moje kuce bez ikakvog razloga kada sam ja njega ubio on je javio na discord drugarima i pojavilo se njih 2 i njih sam ubio i na kraju je krenuo da me psuje ooc...
Osoba prije svega toga, sad cu sve jasno da objasnim :D, ja sam bio ispred kuce zalivo sjemenke,
Sacekaj sekundu ti sad ces da

Admini gledajte sad, ja sam bio zalivo sjemenke i on dolazi navodno da kupi kucu, ja kazem da ne prodajem i odbrojim mu 5 sekundi daase smakne iz dvorsita, onda on vadi shootgun i krsi Generalno Pravilo 6.15, onda ljudi koji su mi drugari doslu da zaliju sjemenke moje su ga visili i ubili, ja sam onda uradio NLR jer je on 6.15, i onda dolazi on opet, ubijamo ga i robamo, i on fearrp bjezi u kucu, te izlazli iz kuce ubija me psuje me rijecima, te sam mu napiso da je picka zato sto krsi previse pravila, ja sad necu nista dobiti za ovo jer nije OC vrijedjanje!!! Imam 2-3 svijedoka koji ce to da potvrde!

Leo Luxury

Player
Player
ja mislim da je ovo sve pisao u non rp chatu a i picko i peder nije ooc vredjanje

Cortez Bajic

Gustavo Cortez
Player
priznao si da si uradio NLR? odlicno, zapamti ovo sve se desilo u ghetto ali najbitnije sto si me ooc vredjao.
> 6.7 Ako ste poginuli, ne možete se vratiti u borbu 15 minuta. | UPOZORITI - NLR ZA KOJI SI TI PRIZNAO
> 6.2 Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, neprihvaćanjem / odbijanjem prve pomoći, napuštanjem igre, AFK -om ili ulaskom u unutrašnjost itd. | UPOZORITI - ULAZIO SI U KUCU
> 3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.

Takodje posle pucnjave si ulazio u kucu kako bi se lecio, sve to nije objavljeno i ti se jos zalis.

Cortez Bajic

Gustavo Cortez
Player
+ si pricao i na rp chatu dok si mrtav aj ti saberi sad svoju kaznu a ti se zalis ovde za minimum

Cortez Bajic

Gustavo Cortez
Player
Osoba prije svega toga, sad cu sve jasno da objasnim :D, ja sam bio ispred kuce zalivo sjemenke,

Admini gledajte sad, ja sam bio zalivo sjemenke i on dolazi navodno da kupi kucu, ja kazem da ne prodajem i odbrojim mu 5 sekundi daase smakne iz dvorsita, onda on vadi shootgun i krsi Generalno Pravilo 6.15, onda ljudi koji su mi drugari doslu da zaliju sjemenke moje su ga visili i ubili, ja sam onda uradio NLR jer je on 6.15, i onda dolazi on opet, ubijamo ga i robamo, i on fearrp bjezi u kucu, te izlazli iz kuce ubija me psuje me rijecima, te sam mu napiso da je picka zato sto krsi previse pravila, ja sad necu nista dobiti za ovo jer nije OC vrijedjanje!!! Imam 2-3 svijedoka koji ce to da potvrde!
momak kuca ti je u ghetto o cemu mi pricamo?

coja prime

Player
Player

moras imati POV

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 10845 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 3.1
  • 3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom